Digidexo.com

Hvordan bruke IP6

Hvordan bruke IP6


Nåværende behandlinger for kreft inkluderer legemidler som fjerner jern fra kroppen, fordi tumorer bruke jern for å vokse. Men disse stoffene er toksiske. Riskli ekstrakt IP6 (inositolheksafosfatet) har lignende jern-fjerning egenskaper uten toksisitet. Men som Bill Sardi klager på Lew Rockwell nettside, mens dyr og laboratorieprøver "endelig å bevise IP6 er en effektiv og ikke-giftig anti-kreft-molekyl," mainstream medisin har vært trege til å ta varsel og gjennomføre menneskelige forsøk. Akademiske studier, men har så langt vært oppmuntrende.

Noen mener IP6 kan være nyttig i behandling av hjertesykdom, diabetes, nyresteiner, depresjon og Parkinsons sykdom. Det er også en antioksidant og øker immunsystemet.

Bruksanvisning

•  Ta IP6 ekstrakt i pulverisert form eller i kapsler. Mens det er mulig å øke inntaket av IP6 ved å spise frø, hele korn og kli, for eksempel ekstrakt er lettere absorberes av kroppen din.

Ta den anbefalte dosen avhengig av om du bruker IP6 som et forebyggende tiltak eller (om du allerede har kreft) som et terapeutisk tiltak. The Flora Health nettsted sier: "Eksperter anbefaler å ta en daglig dose av 800-1,200 mg inositolheksafosfatet sammen med 200-300 mg inositol som et generelt forebyggende tiltak. Hos pasienter med kreft eller med høy risiko for kreft, eksperter anbefaler en dose på området fra 4,80 -7200 mg IP6 sammen med 1,200-1800 mg inositol. "

Ta IP6 supplement på tom mage om det er i kapsel eller pulverform.

Tips og advarsler

  • IP6 er også tilgjengelig med inositol, som kan forbedre kreft fordelene av supplement. Som Ivana Vucenik og AbulKalam M. Shamsuddin fra University of Maryland School of Medicine påpeker i Journal of Nutrition, "den mest konsekvente og beste anticancer resultater ble oppnådd fra kombinasjonen av IP6 pluss inositol."
  • Hvis du tar IP6 terapeutisk fordi du har kreft, informere legen din og ta det som en ren gratis medisin, ikke i stedet for behandling anbefalt av legen din.
  • Hvis du har lavt jern nivå, snakke med legen din før du bruker IP6 som et supplement.
  • Ikke ta IP6 på samme tid på dagen som mineraltilskudd eller andre medisiner.