Digidexo.com

Hvordan velge en Natural Impotens DrugEr det en naturlig impotens medikament som kan anvendes for å behandle impotens uten å måtte ty til vanlige farmasøytiske medikamenter og deres uønskede bivirkninger? Som nesten hver sykdom, er det flere naturlige rettsmidler for impotens som må vurderes. Tross alt, er naturlig healing trukket å kjemiske og syntetiske stoffer. Her er noen tips og pekere i søket etter en naturlig impotens kur.

Bruksanvisning

•  Spis gresskarfrø og solsikkefrø i salater eller som snacks. Disse matvarer inneholder naturlig sink, som hjelpemidler nedbrutt og forbedrer testosteron, det mannlige kjønnshormonet.

Prøv watercress blader, bee pollen eller sesamfrø for en naturlig libido enhancer.

Unngå delvis hydrogenert fett og oljer, som kan forårsake sirkulasjonsproblemer og dermed påvirker blodtilførselen til kjønnsorganene. Også eliminere bearbeidet mat, noe som kan føre til forstyrrelser i hormonbalanse og generell helse.

gifte. En tre-dagers faste og rens for å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Dette vil bidra til å forbedre sirkulasjonen i tillegg, noe som er viktig for denne tilstanden.

Ta 500 mg Potens tre (Muira puama) tre ganger daglig. Denne urten fra Sør-Amerika har vist seg å forbedre seksuell lyst og reversere impotens. Of course, konsultere legen din først, spesielt hvis du blir behandlet for andre forhold.

Se en akupressur profesjonell for behandling. Blære Points 23 og 47 ("Sea of ​​Vitality") forbedre seksuell potens og helbrede tretthet.

Rådfør deg med en herbalist eller naturopathic lege for flere urte anbefalinger. I tillegg til Potens tre nevnt ovenfor, L-arginin, Cordyceps sinensis, Panax Ginseng og Ginkgo biloba all bekjempe impotens. En av dem kan vise seg å være den beste naturlige impotens stoffet for deg.

Prøv et anstrøk av damiana (Turnera diffusa), en tradisjonell naturlig middel for impotens. Take 2 cc av skjær daglig for å bedre blodtilførselen til kjønnsorganene. Sørg for å konsultere en medisinsk faglig før du tar mer enn en urte supplement eller medisin samtidig.

Tips og advarsler

  • Snakk med en herbalist eller lege om samspillet av ulike urter eller legemidler som brukes til å behandle impotens naturlig.
  • Ikke spis et stort måltid rett før sex, som kroppens blodtilførsel vil bli fokusert på fordøyelsen.