Digidexo.com

Menopause vekttap tips

Mange kvinner er rett og slett glad når de kommer inn i overgangsalderen. De er glade for at de ikke lenger trenger å forholde seg til PMS og menstruasjonen. Imidlertid er en av de ikke så hyggelig bivirkninger av menopause kan være vektøkning.

Vektøkning er mer sannsynlig enn ikke

Overgangsalder gjør en tendens til å gjøre kvinner få vekt, ifølge Bodylogicmd.com. Faktisk kan vektøkning begynne i løpet av peri-menopause, som kan vare i flere år. En kvinne kan få en kilo i året i løpet av hvert år av peri-menopause. Hvis du blir overgangsalderen på grunn av en hysterektomi, kan du få vekt enda raskere. Dette vektøkning skyldes det mannlige hormonet androgen at kvinner besitter. Når en menopausal kvinne gevinster vekt, vil det trolig være i magen og ikke være jevnt fordelt slik det var da hun var yngre. Et annet hormon som bidrar til vektøkning er progesteron, som avtar når en kvinne blir i overgangsalderen. Mangelen på progesteron fører til vann oppbevaring og oppblåsthet. Videre, som østrogen avtar i en kvinnes kropp dette kan også rask vektøkning. Kroppen trenger fortsatt østrogen så den prøver å finne en ny kilde, og det gjør: Fettcellene inneholder østrogen slik at kroppen begynner å konvertere kalorier til fett for å øke østrogenproduksjonen.

Ikke lett, men Do-stand

Nå som du vet hvorfor du har gått opp i vekt kan du fortsette å miste det, hvis det er ditt ønske. Det er ikke noen magisk kule som kommer til å løse dette problemet for deg. Å miste vekt etter overgangsalderen kan ikke være lett, men konseptet er enkel, ifølge Mayo Clinic. Kutte ned på kalorier som du forbruker. Som vi alder, bremser vår metabolisme ned, noe som betyr at vi ikke kan spise så mye som vi en gang gjorde uten lidelse konsekvensen. The Mayo Clinic bemerker at en menopausal kvinne trenger ca 200 færre kalorier om dagen for å opprettholde vekten hennes og bør begrense hennes kaloriinntaket enda mer enn at hvis hun faktisk ønsker å slippe noen pounds. Ikke miste vekt for fort fordi kroppen vil reagere på dette, ved å spare energi som gjør det enda vanskeligere å miste påfølgende pounds.

Flytte mer, spise mindre

Øke din daglige fysiske aktivitet og ikke bare slik at du kan gå ned i vekt, men for å hindre utbruddet av osteoporose (porøse bein) som kan plage postmenopausale kvinner. Inkludere styrketrening (vektløfting) i ditt treningsprogram slik at du kan opprettholde sterke, friske bein og oppnå mer muskelmasse og mindre kroppsfett. Innse det: Jo mindre aktiv du er, jo mer vekt du kommer til å få og mindre stand du kommer til å være i stand til å miste det.

Unngå visse elementer

For å unngå vann vektøkning og oppblåsthet, unngå å drikke for mye alkohol eller koffein og også unngå å røyke fordi, ifølge Epigee.org, kan disse aktivitetene føre til vannretensjon og at icky oppblåsthet følelsen av at vi alle hater.

Hold klar av energitette matvarer

Stopmenopauseweightgain.com anbefaler at kvinner i overgangsalderen trenger å bli klar over hva som anses energitette matvarer som inneholder en haug med kalorier i en svært liten del, slik som brus, iskrem, pommes frites og, selvfølgelig, sjokolade. Prøv å redusere deler av alt som du spiser. Sult er ikke veien å gå; måtehold er.