Digidexo.com

Fordelene ved bruk av kontaktlinser

Ifølge Ohio State University, kontaktlinser rette øynene på måter som ligner på glass, noe som gjør dem like effektive. Fremskritt i kontaktlinseteknologien har ført til store forbedringer i kvalitet, komfort og synskorreksjon. Valget mellom briller og kontakter kan være vanskelig å lage, men det er flere klare fordeler med å velge kontakter over briller.

Lys og Invisible

Kontakter er liten, lett og usynlig. På grunn av dette, har de en fordel i forhold til komfort briller. Du trenger ikke føle vekten av kontakter i ansiktet ditt, og andre er usannsynlig å vite at du bruker dem.

Fysiske aktiviteter

Kontakter er praktisk for fysiske aktiviteter. I motsetning til briller, har de ikke skli av når du blir svett. Du trenger ikke å ta dem ut for å bade, og du trenger ikke å bekymre deg for dem å bli sprukket eller ødelagt under sportslige aktiviteter.

Vær

Briller er vanskelig å se gjennom i dårlig vær. De dugger ved temperaturforandringer. Din synlighet endringer som brillene komme hit med regn eller snø. Hvis du er fanget i en regndusj og klærne er gjennomvåt, kan du ikke ha noen hjelp av tørking av brillene. Du trenger ikke opplever noen av disse problemene med kontaktlinser.

Daglige aktiviteter

Når du bruker kontakter, kan du utføre visse daglige aktiviteter med letthet. Du kan se å barbere leggene i dusjen, kan du lese sjampo flaske, kan du legge hodet i mer behagelige stillinger, og du kan bruke øyesminke lettere.

Perifer Vision

Briller tillate deg å se bare hva som er rett foran deg, begrenser klart sidesyn. Du kan heller ikke se klart hvis du ser over eller under brillene. Kontakt la deg se klart i alle retninger uten visuell avbrudd.

Evne til å endre din øyenfarge

Noen typer kontaktlinser kan du endre fargen på øyet. De selv produserer kontaktlinser som skaper tilpassede figurer eller bilder på øyet, for eksempel blinken øyne eller stjerner. For å kjøpe disse objektivene, vil du fortsatt må ha en resept for kontaktlinser. Forhandlere som selger disse, markedsført på "teatralsk objektiver" er å bryte loven.

Solbriller

Folk som bruker kontaktene er i stand til å bære fasjonable eller beskyttende solbriller uten å måtte håndtere store clip-ons.