Digidexo.com

Aktiviteter for Alzheimer-pasienter

Alzheimers sykdom påvirker millioner av mennesker. Ødeleggelsen av hjerneceller påvirker hukommelse og adferd, og det er til slutt livstruende. Selv om det er ingen kur, det finnes behandlinger som kan hjelpe hjernen fungerer bedre, styrke pasientens hukommelse, og bremse utviklingen av sykdommen.

Fysiske aktiviteter

Det er mange aktiviteter mennesker med Alzheimers kan gjøre. Fysisk aktivitet er en svært viktig del av noens liv; er det spesielt viktig hvis du lider med degenerasjon sinnets problemer. Fysisk aktivitet hjelper med blodtrykk, riktig blod flyte, blodsukker, vektøkning, og holder hjernen aktiv og skarp. Fysisk aktivitet for Alzheimers pasienter trenger ikke å være anstrengende. Du kan hjelpe din kjære bli involvert med svømming, shuffle bord eller yoga. Det er gruppetrening på steder som YMCA, eller du kan rett og slett ta daglige turer rundt i nabolaget.

Hobbyer

Hobbyer har lenge vært nytes av mange mennesker. De kan være avslappende, så vel som en aktiv del av livet ditt. Hvis du lider av Alzheimers, kan du prøve å holde deg aktiv med din favoritt hobby eller komme i gang med en ny. Hagearbeid er en stor hobby som hjelper deg til å bruke ditt sinn, så vel som den fysiske kroppen, noe som er bra for trening. Prøv å holde deg interessert i å lese hvis du liker å lese. Du kan gjøre dette ved å gå til biblioteket regelmessig for å plukke ut nye bøker, eller gå til en lokal bokhandel. Hvis du liker å tegne eller male, få utstyret du trenger og sette opp en plass hjemme til å gjøre det. Hvis du liker å fikse ting eller jobbe på biler, lage et område hvor du kan fortsette å jobbe med hobbyen din. Uansett hobby er, fortsetter å jobbe med det slik at du kan holde deg aktiv.

Mentale aktiviteter

Holde aktiv, vil ikke bare bidra til å holde tankene dine sterke, men det kan hjelpe avverge problemer som depresjon. Mentale aktiviteter kan inkludere å bli involvert i å gjøre slike ting som antall oppgaver, eller ord gåter i avisen. Hold involvert i mange forskjellige mentale oppgaver og oppmuntre deg selv til å utføre disse oppgavene på egen hånd. Husarbeid som du bør oppmuntre deg selv til å gjøre inkludere betale dine egne regninger. Finne ut utbetalingene deretter sende dem ut. Fortsette å prøve å kjøpe din egen dagligvarer, slik at du kan finne ut penger problemer og hvordan å lage generelle betalinger. Du kan også ta tid å jobbe på enkle matematiske problemer, samt kjøpe spill som involverer tall. Eller du kan hjelpe dine barnebarn med sin matte lekser. Og for å holde deg følelsen verdig og nødvendig, la familien din vet at du er der fortsatt for dem, selv om du bare har en skulder å lene seg på.