Digidexo.com

Natural Cures for Teenage Acne

Natural Cures for Teenage Acne


Tenårene bringer med seg en rekke endringer. Det er en tid for selvoppdagelse, både mentalt og følelsesmessig. En av de vanskeligste aspektene av disse årene er de fysiske endringene som finner sted. Organer begynne å endre på grunn av angrep av hormonproduksjon, og det er denne hormonelle endringer som fører overskytende olje å bli deponert i kjertler og porer i ansiktet og andre steder i kroppen. Denne overskytende olje, sammen med bakterier, tetter porene, noe som resulterer i akne.

Tenårene er vanskelig nok, men arbeider med acne sammen med de andre problemene kan føre til selvfølelse problemer. Før du søker dyre medisinske behandlinger, vet det er noen naturlige metoder som kan utføres hjemme mot både behandle og forebygge kviser. Prøv disse behandlingene minst 24 timers mellomrom, for å unngå å irritere huden.

Bruksanvisning

•  Skyll ansiktet med varmt vann og klapp den tørr. Klem saften ut av en frisk sitron i en beholder. Dypp en bomullspinne inn i sitronsaft og bruke den direkte til akne. (Hvis du dekker et stort område, i stedet for bare et par separate kviser, bruk en bomullsdott.) La den stå på det berørte området i 15 minutter. Skyll med varmt vann. Tørk. Ikke bruk noen kremer eller andre aktuelle salver i minst 2 timer.

Vask en agurk også, for å fjerne eventuelle plantevernmidler og voks som fremdeles kan være på huden. Med huden på, hogge i biter og legg i en blender. Du kan bruke "chop" eller "puré" innstillinger. (Hvis du ikke har en blender, kan du rive agurken i fine strimler.) Skyll ansiktet med varmt vann og tørk. Dekk ansiktet med agurk blandingen og la virke i 25 minutter. Agurk brukes ofte i spas å berolige huden betennelse på huden og i øynene.

Ta ett egg, og skille hvite fra plommen. (The eggeplomme har høyt fettinnhold og kan tette porene.) Pisk opp den hvite og bruke den til hele ansiktet som en maske. La den stå på en time, skyll deretter med lunkent vann. Hvis du ønsker, når egget har tørket på ansiktet ditt, kan du la den stå på over natten. Bare husk å endre putevar neste morgen.

Bland 1/4 kopp muskat og 1/2 kopp melk i en lime. (La melken sitte en stund først, så det er i romtemperatur.) Bruk denne lim til det berørte området for en time. Skyll med varmt vann. Klapp ansiktet tørt.

På kvelden før du går til sengs, tilsett 1 ss. av kanel til 3 ss. av honning. Bland inn i en lime. Påfør blandingen på ansiktet og la den sitte i 1 time. La den stå på over natten mens du sover (legg et håndkle over putevar, og hvis håret er langt, holde det trukket tilbake). Prøv å sove bare på ryggen hvis det er mulig. Vask den av neste morgen, med varmt vann. Gjør dette hver kveld i 14 dager.

Vask en fersk tomat og satt i en blender. Sette blender til «hogge." (Hvis du hogge det også fint, vil det være for saftig å holde seg til ansiktet.) Påfør hakket tomat til ansiktet og la den på i 45 minutter. Skyll med varmt vann. Etter et annet alternativ, tilsett en halv agurk til tomat før hakking. Tomater kan også settes på ansiktet som skiver i stedet for som et lim.

Skjær en fersk hvitløkfedd i to, eller knuse det. Gni hvitløken på berørte områdene flere ganger om dagen. Gjør dette på en dag når du ikke trenger å gå ut på en lang strekning av gangen, slik at hvitløk juice til å forbli på ansiktet ditt. Etter flere søknader i løpet av noen timer, skyll ansiktet med lunkent vann og tørk.

Vask en fersk potet. Riv den i fine strimler og legg dem i ansiktet ditt. La dem på i 30 minutter. Poteter lindre smerter og betennelse i huden som er forårsaket av akne.

Livsstil endringer

Få nok mosjon, som er en av de beste botemidler for akne. Mens den gjør stimulere svettekjertlene, holder det dem jobber med å forbli unclogged, forebygge akne flareups. Sørg for å skylle ansiktet etter tung trening.

Kutte ned på koffeinholdige drikker, som brus, latte og kaffe. Koffein stimulerer kjertlene til å produsere sebum, og det er overproduksjon av talg som tetter porene og hårsekkene.

Unngå sukkerholdige og svært bearbeidet mat som øker blodsukkernivå. Ifølge en studie publisert av Dr. Loren Cordain, økt blodsukkernivå føre til at huden til å regenerere raskere, og dermed forårsaker døde hudceller til å holde sammen og tette porene. De forårsaker også en økning i sebum produksjon, som tetter porene og hårsekkene.

Drikk mye vann. Vann fukter huden og hindrer betennelse, holde den sunn og glatt.

Ikke vask ansiktet for mye. En gang om morgenen og en gang før sengetid er nok. For mange såper og kjemikalier i ansiktet kan utløse akne flareups.

Tips og advarsler

  • Alltid klapp ansiktet tørt etter rens, så harde rubbing kan irritere huden og inflame akne.
  • Unngå å bruke en rekke forskjellige produkter på huden din, spesielt kremer og lotions, som de kan tette porene og utløse flareups. Gi naturlig akne behandlinger tid til å jobbe. Prøv en behandling et par ganger før du går videre til en annen. Vent alltid minst 24 timer før du prøver en annen akne behandling.