Digidexo.com

Hvordan bli en pasient av en tannlege skolen

Hvordan bli en pasient av en tannlege skolen


Det er ingenting verre enn å ha en stor tannpine uten tannlege forsikring. Betale ut av egen lomme for tannpleie kan være kostbart, så hvis det er en tannlege skolen i ditt område, er det et klokt valg å sjekke ut sine tjenester. Dental skoler har pasienter som behandles ved en tannlegestudent under veiledning av en ansatt som er en lisensiert tannlege. Kostnadene for tannskoletjenester er vanligvis 30 til 60 prosent lavere enn privatpraktiserende avgifter. Avtaler vare alt fra tre til fem timer, noe som gir elevene nok tid til å lære mens de arbeider.

Bruksanvisning

•  Søk etter en tannlege skolen i ditt område. The Dental nettsted (www.dentalsite.com/dentists/densch.html) bryter ned dental skoler i hver stat.

Bla gjennom dental skolens nettside av ditt valg for informasjon om å bli en dental pasient. Les grunnleggende informasjon finnes på nettsiden for kvalifikasjonskrav samt informasjon om dersom den aktuelle skolen er imot nye pasienter på det nåværende tidspunkt.

Ring telefonnummeret som er oppført på nettsiden for nye pasienter, eller besøke resepsjonist innen klinikken selv. Gi informasjon om din nåværende tannlege problemet til personen som gjør avtale.

Gjør en avtale dato og tid, eller plassere ditt navn på en venteliste hvis din nåværende tannlege problemet er ikke en nødsituasjon. Denne utnevnelsen er ofte en prescreening og ikke en garanti for tjenester. Betale noen avgifter på grunn ved registrering, eller finne ut hva betalingsmåter de aksepterer.

Ankom avtale tidlig, og være forberedt på å fylle ut registreringsskjemaet papirene hvis du ikke allerede har gjort det. Gi en metode for betaling, og vente på å bli sett av tannlegen.

Motta en evaluering av en tannlegestudent blir overvåket av en lisensiert tannlege. Klinikken vil da avgjøre om din tannlege situasjonen er noe de kan bruke til å dekke behovet for opplæring av elevene.

Lag en annen avtale hvis du er akseptert å motta tjenester gjennom tannlege skolen. Den neste avtale vil omfatte røntgen og en plan for behandling. Du vil bli tildelt en bestemt student å utføre tannarbeid.