Digidexo.com

Teknikker for å beholde Focus

Teknikker for å beholde Focus


Moderne liv kan bringe en tilsynelatende endeløs liste over ting å ta hensyn til: økonomiske bekymringer, familie ansvar, fysisk helse og karriere ansvar. Holde fokus mens sjonglerer mange forskjellige deler av livet ditt kan være svært utfordrende, og til tider stressende. For å holde et sunt fokus, hjelper det å ha et avslappet sinn. En måte å oppnå dette på er gjennom meditasjon teknikker.

Gjenta et mantra

Et mantra er et ord eller en setning som du gjentar deg selv, enten stille eller i hodet, før sinnet blir avslappet. Tanken er at sinnet til slutt vokser lei av repetisjon og faller inn i en transe, og dermed gir sinnet til å falle inn i en avslappet tilstand.

Count

Begynn ved å telle dine åndedrag fra 1 til 10 på hver inhalerer og puster. Med hver telling vil du føle deg mer avslappet. Når du kommer til 10, starter prosessen på nytt. Dette fungerer ved å holde tankene opptatt med andre enn de som forårsaker du nød tanker. Hvis telle fra 1 til 10 ikke fungerer, kan du prøve å telle bakover, da dette krever sinnet til å jobbe hardere og skape mer av en distraksjon fra stressende tanker.

Visual

En annen avspenningsteknikk er å visualisere en ball av lys i kroppens senter, som ligger rett under navlen, inne i magen. Hver gang du puster inn, visualisere ballen av lys øker og som du puster ut, visualisere ballen av lys filtrert bort. Dette bidrar til å holde sinnet fokusert mens du slapper av i kroppen gjennom dyp pusting.