Digidexo.com

MRE Alternatives

MRE Alternatives


På syttitallet, NASA trengte noe å erstatte sine tube-basert astronaut måltider. Militære forskningslaboratorier skapte de første MREs (måltider klar til å spise, eller motsvar poser) for å møte dette behovet. Etter NASA vellykket vedtatt en pose-basert system, militæret så sin verdi og erstattet sine feltrasjoner med motsvar poser. Siden da disse motsvar poser har blitt kontinuerlig videreutviklet i de MREs vi ser i dag. En MRE flerlags posen er mer praktisk enn en boks, men det er like flinke til å bevare mat. Hvis du leter etter noe billigere, mer kompakt eller lett å finne, her er noen alternativer.

Kjøtt og ris Pouches

Et godt sted å finne MRE alternativer er din lokale matbutikk. Når du blar aisles lete etter fisk eller kylling fileter i folieposer. Disse posene veie 04:56 gram og koster ca $ 2 med mindre du har en kupong. Du kan få dem i mange forskjellige krydder som passer dine preferanser. Du kan også finne 8.8 unse ready-to-eat poser med bønner og ris eller flavored ris for omtrent samme pris. Legg en pop-top boks fruktsalat til et komplett måltid. For å opprette en kompakt pakke som varer enda lenger, bruker et vakuum sealer. Dette gjør-det-selv MRE smaker bedre og koster mindre enn den militære versjonen.

Fryse tørket Forrettene

Hvis du har en stor sportsbutikk i ditt område, fryse tørket mat er et annet godt alternativ. De kan være dyrt, men de er favorisert av backpackere for sin lette vekt, kompakt størrelse, bekvemmelighet og smak. Med en holdbarhet på 25 år eller mer, fryse tørket forrettene vare lenger enn mres men du trenger vann for å fikse dem. Siden fryse tørking låser i smak og konsistens, når du rehydrere og varme disse forrettene de smaker nesten frisk. De fleste av frysetørrede forrettene kommer i to-serving poser. Bare legg dem til kokende vann for å lage et varmt måltid.

Meal Replacement Barer og Drikke

Idrettsutøvere og kroppsbyggere bruker energi barer og protein drinker i sine daglige treningsrutiner. Deres behov for rask og enkel ernæring skapt et marked for måltid erstatning produkter og i dag de er overalt. Disse produktene varierer i pris fra ett til flere dollar, og de er designet for å levere en god balanse av næringsstoffer, proteiner, fett og karbohydrater uten å bremse deg ned. Siden disse måltid erstatninger er lett å fordøye, assimilerer kroppen dem raskt og konverterer dem til energi. Måltid erstatning vibrering kommer i 250 kalori åtte unse flasker som leverer ca 10 gram protein, 40 gram karbohydrater og fem gram fett. A 370 calorie måltid erstatning bar gir ca ni gram protein, 48 gram karbohydrater og 18 gram fett. De varer ikke som en MRE men de leverer god ernæring.