Digidexo.com

Hvordan finne en Suboxone Doctor

Suboxone, en reseptbelagte medisiner som brukes for behandling av opioidavhengighet, må forskrives og overvåkes av en sertifisert lege. Sertifiserte leger må følge retningslinjene som begrenser antall pasienter de kan behandle på en gang med Suboxone, så noen ganger må du prøve noen klinikker eller selv komme på en venteliste for behandling. Antallet sertifiserte leger vokser hver måned, så det å finne en kvalifisert lege i ditt område bør ikke være vanskelig.

Hvordan finne en Suboxone Doctor

•  Bruk Internett til å søke de stadig oppdaterte databaser over sertifiserte Suboxone-forskrivning leger (to av de viktigste oppføringene er gitt nedenfor i Resources).

Lag en liste over flere leger i ditt lokale område. Klinikker må følge strenge regler om antall pasienter de kan se, så ikke bli frustrert hvis du må ringe noen klinikker for å finne en imot nye pasienter.

Gjør en avtale med en klinikk. Du vil bli bedt om å planlegge utnevnelsen enten mens du fortsatt tar dine opioider eller under under en periode med moderat uttak, kalt "induksjon."

Skriv ned eventuelle spesielle instruksjoner lege eller personalet gir deg før din avtale.

Hint

  • Hold alle dine avtaler med klinikken. Mange har strenge oppmøte og glemt avtale politikk, og vil slippe deg som pasient av dere ikke følger dem.
  • Hvis du vil se legen for første gang når du er i induksjon, kan det være lurt å gjøre en "tørr run" til sitt kontor på forhånd. Å sørge for at du vet hvordan du skal komme til sitt kontor kan gjøre induksjon mindre stressende enn det allerede er.