Digidexo.com

Hvordan detox selv ut av Suboxone

Hvordan detox selv ut av Suboxone


Suboxone er et medikament som pasienter blir foreskrevet for å avvenne dem fra opiatavhengighet. Suboxone er foreskrevet når pasienter ikke er i stand til å trekke seg fra opiater på egen hånd, eller ønsker så få bivirkninger som mulig. Suboxone inneholder en del Naloxon og fire deler Buprenorfin, og ble godkjent for opioid behandling i 2006 Du kan ikke få Suboxone uten resept. Før du forsøker å detox, snakke med legen din dersom du har hatt et opiat avhengighet og prøver nå å detox fra Suboxone.

Hvordan detox selv ut av Suboxone

•  Snakk med legen din. Først og fremst, du og legen din trenger for å lage en detox plan som vil fungere for deg, og er også trygg og sunn. Ikke prøv å detox fra Suboxone på egen hånd eller uten legens anbefaling.

Vent to uker før kutte ned dosen av Suboxone. Kroppen din trenger en sjanse til å tilpasse seg den dosen du er i dag. Du bør trappes ned ikke mer enn 5 mg annenhver uke. Legen din kan gi deg instruksjoner som vil fungere best for din personlige helse og kroppsstørrelse.

Få en massasje. Uttak fra Suboxone kan forårsake frysninger, muskelsmerter, rastløshet og irritabilitet. Dempe disse symptomene med en avslappende massasje minst en gang i uken mens du er detoxing. Massasje vil hjelpe deg å slappe av og gi deg en belønning å se frem til hele detox program.

Ta vitaminer. Kalsium, bør en multivitamin og vitamin C tas daglig med et fullt glass vann hver gang. Det er viktig å holde seg hydrert og full av vitaminer, fordi Suboxone tilbaketrekking fører til ekstrem utmattelse og humørsvingninger.

Ta et varmt bad hver dag. Et varmt bad er en terapeutisk ennå rimelig måte å slappe av og belønne deg selv på slutten av dagen.

Hint

  • Detoxing fra Suboxone hjemme er trygt, men bør likevel gjøres under tilsyn av lege.
  • Ikke detox selv fra Suboxone uten legens anbefaling og omsorg.