Digidexo.com

Brain Foods for College

Brain Foods for College


Studenter trenger hjernen matvarer fordi de tilbringer mye tid våken og studere. Det er viktig å bekjempe tretthet, holde seg frisk og holde energien går inn i kroppen når du er i college. Tretthet og sykdom kan føre til dårlige karakterer, lavt energiforbruk og et tap av utholdenhet. Hjernen mat er mat som hjelper de funksjonene i hjernen, så vel som resten av kroppen.

Fisk

Laks og annen fet fisk er rik på omega-3 fettsyrer, som er ikke bare bra for hjertet helse, men også for hjernen helse. Omega-3 fettsyrer hjelper nervecellene i hjernen fungerer som de skal. Fisk, som laks, kan hjelpe med hukommelsestap. Hukommelsestap kan skje fra alderdom, men det skjer også en mangel på søvn. Studenter som får rikelig med fisk i kosten kan være i stand til å beholde informasjonen de studerer lenger.

Jern-rik mat

Jern-rik mat er hjernen matvarer fordi de bidrar til å bekjempe depresjon. Studenter kan lide av depresjon på grunn av travle hverdag eller dårlige karakterer. Matvarer som er rike på jern inkluderer grønnkål, spinat, vilt, lever og vann karse. En sunn salat med en base av grønnkål eller spinat til lunsj vil gi noen en god boost av energi og hjernekraft for å få dem gjennom resten av dagen.

Antioksidant-rik mat

Antioksidanter er antatt å beskytte cellene i kroppen fra frie radikaler. Disse frie radikalene er giftstoffer i kroppen system som forårsaker sykdom. Fordi antioksidanter er celle beskyttere, de deretter beskytte hjerneceller også. Så, andre hjernen matvarer, de som er rike på antioksidanter, inkluderer granateple, blåbær, og appelsiner. Disse matvarer er også stor for å hjelpe med humørsvingninger og gir energi.

Nøtter

Muttere er en naturlig proteinkilde. Protein er en av de viktigste ting som gir kroppen energi. Paranøtter bekjempe tretthet og valnøtter kan bidra til å gi både energi og lettelse fra humørsvingninger. Andre flotte mutter valg for protein og et støt av energi inkluderer cashewnøtter, pistasjenøtter og mandler. Prøv nøtter for en middels dag pick-me-up snack.