Digidexo.com

Alternativ Cure & Medisin for Ring Worm

Ringorm --- også kalt tinea corporis --- er faktisk ikke en orm i det hele tatt, men heller en soppinfeksjon som forårsaker crusty, kløende, røde, hevet runde flekker på huden. Disse områder vises i form av en ring, mens huden i sentrum ser ut som normal, frisk hud. Ringorm er svært smittsom og spres ved hud-til-hud kontakt og ved å dele håndklær, tepper og andre gjenstander. Mens leger ofte gi råd eller foreskrive anti-fungal medisiner, er det flere naturlige, alternative behandlinger som også kan utrydde denne tilstanden.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kommer fra Melaleuca treet, som er innfødt til Australia. Denne oljen er kjent for sin antiseptisk, anti-sopp og antibakterielle egenskaper. Bruk en bomullsdott å bruke 2-3 dråper ren tea tree olje til området berørt av ringorm. Gjenta påfør tre ganger om dagen til ringorm forsvinner.

Aloe Vera

Riv et blad av en aloe vera plante og skjær den åpen for å slippe plantens saft. Gni dette direkte på ringorm områder i en sirkelbevegelse. Påfør aloe hele dagen for å lette irritasjon og kløe. Den aloe vil fremskynde helbredelses av infeksjonen. Du kan også kjøpe ren aloe vera juice og gel på mange naturlige-mat butikker.

Mustard Seed

Grind noen teskjeer sennepsfrø å lage et fint pulver. Legg en teskje vann og rør, danner en tykk pasta. DAB dette på det berørte området, la pastaen tørke, skyll området med kaldt vann. Påfør lim tre ganger om dagen.

Sitron og Salt

Skjær en sitron i to og dypp den i salt. Bruk denne til å forsiktig skrubbe huden flere ganger om dagen. La huden tørke og skyll med kaldt vann. Dette vil tørke ut infeksjon og hjelpe huden leges. Vær imidlertid oppmerksom på at sitron surhetsgrad kan føre til brenning hvis du har noen pauser i huden.

Hvitløksfedd

Knuse en fersk hvitløk fedd og bruke den til huden påvirkes av ringorm. Bruk dette som et grøtomslag, la det tørke, og skyll huden med kaldt vann. Hvitløksolje inneholder anti-sopp egenskaper, som kan hjelpe ødelegge infeksjon.

Papaya

Skjær en frisk papaya i to og bruke saftig delen av frukten til berørte området. Bruk denne til ringorm sirkler to ganger om dagen. Det kan også hjelpe å spise fersk papaya, som har naturlige anti-sopp egenskaper.