Digidexo.com

Kronisk bursitt Treatment

Hvis du har en utstrålende smerter i hofte eller skulder som varer i noen uker, kan du ha et tilfelle av bursitt. Bursitt kan være en midlertidig tilstand eller en kronisk en. Behandling er tilgjengelig for din tilstand.

Bakgrunn

Bursitt er betennelse i bursa, som er flytende puter mellom senen og benet. Dette skjer vanligvis i hofte, skulder og albue, men det kan også oppstå ved kneet, hæl, ankel og stortåen.

Årsak

Repeterende bevegelser og langvarig press på bursa for omfattende perioder kan føre til bursitt.

Medisinering

Smerte behandlinger for kronisk bursitt inkluderer bruk av nonsteriodal anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs) som naproxen for smerte og redusere betennelse. For alvorlige tilfeller kan en kontrollert stoff som Percocet være foreskrevet i tillegg til NSAID.

Redusere hevelse

En annen del av bursitt behandlingen er å bruke isen til det berørte området. Isen vil bidra til å redusere hevelse.

Rest

Hviler det berørte området og holder den så ubevegelig som mulig, er en del av behandlingen. Dette bidrar til å redusere friksjon eller kompresjon som forårsaket bursitt fra å gjøre det verre.

Forebygging

Wear kne og albue pads for å redusere friksjonen, og sove på en tykk minne skum pad og med et minne skum pute mellom lårene for å redusere kne og hofte komprimering. For å avlaste trykket fra sittende, stå opp og gå rundt med jevne mellomrom.