Digidexo.com

Bivirkninger av Phentremine Civ

Phentremine Civ er et vekttap alternativ til den svært tett stavet Phentermine narkotika, som er en generisk for Adipex, Fastin og Ionamin. Disse medikamentene er ikke forveksles, som "r" og "e" i navnene har blitt reversert. Phentremine Civ brukes sammen med en diett og mosjon plan for å øke energi, kontrollere cravings og undertrykke appetitt. Den er tilgjengelig over disk, så i motsetning til Phentermine, er det ikke nødvendig å gå til legen din eller få en resept.

Koffein

Phentremine Civ inneholder stimulerende koffein som en aktiv bestanddel. Koffein alene kan indusere mange bivirkninger, inkludert akselerert hjerterytme, høyt blodtrykk, hodepine, søvnmangel og svimmelhet.

Når koffein er kombinert med andre sentralstimulerende midler, som for eksempel hoodia som er i Phentremine Civ, kan mer alvorlige bivirkninger oppstår. Hver person har en annen toleranse for koffein, og kan reagere på forskjellige måter, så en konsultasjon med din lege bør alltid utføres før du tar noen medisiner, selv de som er tilgjengelige uten resept.

Hoodia

Hoodia gordonii, en bitter blad fra den sørafrikanske Kalahari-ørkenen, er en aktiv ingrediens i Phentremine Civ. Hoodia ble populær i 2006 da en nyhetsreporter reiste til Kalahari å teste anlegget selv. Reporteren hevdet at etter å spise planten hun hadde ingen appetitt i nesten 24 timer.

Hoodia er blitt kondensert fra en planteblad til et pulver eller pille som sies å hjelpe til med vekttap. Produsenter har inkorporert Hoodia som en aktiv bestanddel i sine produkter, slik som Phentremine Civ imidlertid urter og kosttilskudd er ikke testet eller regulert på samme måte som FDA-godkjente medikamenter er og riktig studier mangler.

Leger har rapportert at noen individer som tar Hoodia har opplevd en reduksjon i leverfunksjon, og studier blir utført for å bestemme om disse problemene fremdeles eksisterer etter at visse bestanddeler fjernes fra Hoodia supplement.

Insomnia

Phentremine Civ har vært knyttet til manglende evne til å falle eller forbli sovende. Siden det har flere aktive stoffer, som koffein og hoodia, kan enkeltpersoner synes det er vanskelig å sovne eller opprettholde søvn mens du tar dette tillegget.

Det anbefales at de som lider av søvnløshet mens du tar Phentremine Civ bør justere dose eller opplegg av medisinen, og ta det tidligere i dag. Noen har også funnet det nyttig å stole på hjelp til å sovne, for eksempel Simply Sleep, for å lette denne prosessen.

Hodepine

Hodepine er en hyppig klage fra de som tar Phentremine Civ. Det er ukjent om smertene er direkte knyttet til mengden av koffein i supplement eller relatert en av de aktive ingrediensene, hoodia.

Anbefalinger anbefaler at enkeltpersoner holde seg hydrert ved å drikke minst åtte glass vann per dag mens du tar dette tillegget, siden dehydrering kan stimulere hodepine.

Angst

En følelse av nervøsitet eller panikk er en annen mulig bivirkning av Phentremine Civ. Det er oppmerksom på at kosttilskuddet bli redusert eller tatt på et tidligere tidspunkt i løpet av dagen for å unngå disse følelsene. Du bør diskutere med legen din hvis de engstelige følelsene føre til en racing hjerte eller hjertebank, da disse kan være en årsak til bekymring.