Digidexo.com

Den beste vekttap rutine

Den beste vekttap rutine


Den beste vekttap rutine er en som innebærer å spise mindre meningsløse kalorier og utføre trening for å forbrenne kalorier. Vekttap skjer med deg brenne 3500 flere kalorier i en gitt tidsramme enn du forbruker. Mens begrepet vekttap er enkel å forstå, vil det ta en bevisst og kontinuerlig innsats for å gjennomføre endringer i livet ditt.

Reduser Kalorier

Den grunnleggende forutsetningen til vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du spiser. Det er ikke nødvendig å delta i et vekttap klubb eller å prøve en kjepphest diett plan. Det er et par av rask og lett å spise vane endringer du kan gjøre for å spare hundrevis av daglige kalorier. En slik handling er å begrense salt (natrium) inntak. For mye natrium vil skape vannretensjon som til slutt fører til vektøkning. Det er også bra for å unngå brus. Disse bærer ca 150 kalorier per boks med tomme kalorier. Du kan drikke din vei til en ekstra 500 kalorier per dag lett fra 3,5 drinker. Drikk vann i stedet. En annen fin måte å redusere normal kalori og fett inntaket er fra biff forbruk. Mens biff er en god kilde til protein, spiser for mye fet biff er ikke bra for kroppen. Bare kjøpe magert kjøtt. Hvis det har en 90 prosent eller større lean rating, er det et godt kjøp. Begrense biff deler til totalt tre gram.

Cardio Program

Målet med en cardio programmet er å skape litt aktivitet. Du må øke mengden av kroppsbevegelser du deltar i på en daglig basis. Cardio er beskrevet som enhver aktivitet som øker pulsen din over en lengre periode. Dette kan være alt fra løping, gåing, svømming, sykling, spille tennis, basketball, golf eller ved hjelp av en elliptisk maskin. Du kan brenne store mengder kalorier ved å delta i en form for konsekvent cardio. Kroppen må bruke energi for å skape bevegelse. Energi er funnet i form av brennende kalorier og fett. Dette bør gjøres aktivitet i et tidsrom på 20 til 60 minutter hver økt. Cardio bør utføres fra tre dager i uken til hver dag, avhengig av din form og evne.

Styrketrening

En av de beste måtene å maksimere vekttap er inkorporering av en styrke treningsprogram. Dette vil bidra til å brenne kalorier, øke metabolismen og tone kroppen. Fordelen med å gjøre et slikt program er at etter en muskelbyggende trening, vil kroppen fortsette å brenne kalorier for minst de neste 24 timene. Dette skjer på grunn av muskel sammenbrudd og gjenoppbygging. Denne prosessen krever store mengder energi, hvilket innebærer at kroppen vil brenne kalorier gjennom hele denne prosessen. Det er best å gjennomføre styrketrening på dager der cardio ikke blir gjort. Begrense disse styrke-bygningen treningsøktene til bare to eller tre dager i uken i 20 til 40 minutter per økt. Aldri gjøre styrke bygningen treningsøktene på back-to-back dager som kroppen trenger 24 timer for å komme seg. Det er ikke nødvendig å løfte tunge vekter. Målet med styrketrening for å gå ned i vekt er å løfte lette vekter med høyere repetisjoner. Noen øvelser som du kan utføre, men er ikke begrenset til er benkpress, knebøy, push-ups, utfall, militære trykk, crunches og etappe reiser.