Digidexo.com

Hvordan Flat mage & Trim midje

Flatere mage og trimming midjen din krever tålmodighet og arbeid. Men det er verdt innsatsen. Bortsett fra å skaffe din ideelle kroppen, å miste abdominal vekt senker risikoen for fettlever sykdom og refluks. Det er flere måter å få en flat mage. Nøkkelen er å finne en treningsplan som fungerer for deg.

Hvordan Flat mage & Trim midje

En lavere fettinnhold. Ta hensyn til fettinntak og endre kostholdet. Begrense raske og stekt mat, og velger hele korn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Velg lav-fett alternativer som skummet melk og fettfattig yoghurt.

Eksperimenter med en lav-karbohydrat diett. Spise færre karbohydrater for å stoppe vann oppbevaring og redusere mat cravings - mindre enn 30 gram om dagen.

Øvelse å kaste kroppsvekt og flat mage. Engasjere seg i minst 30 minutter aktivitet om dagen, minst tre ganger i uken. Effektive treningsøkter for vekttap inkluderer aerobic, løping og gåing.

Arbeid musklene kjernen. Innlemme øvelser som spesifikt retter magemusklene slik som crunches, swats, leg heiser og pilates.

Flush vann for å redusere væskeretensjon. Opphopning av vann i kroppen fører til ekstra vekt som har en tendens til å bosette seg i magen og underkroppen. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å miste vann vekt og trim midje.

redusere abdominal oppblåsthet. Tarmgass og oppblåsthet kan gjøre magen ser større. Spise 20 til 35 gram fiber om dagen for å redusere oppblåsthet, og unngå matvarer som gir på gass og oppblåsthet som løk, brokkoli, blomkål og kullsyreholdige drikker.

Administrere stress. Det er en sammenheng mellom stress og magefett. Kroppen frigjør mer kortisol når under stress, og en økning i dette hormonet omfordeler fett til magen. Redusere stress med pusteteknikker, en massasje, et varmt bad eller lytter til musikk.

Hint

  • Øke kalium inntak og redusere natrium inntaket også kjempe vannretensjon.