Digidexo.com

Hvordan forklare plutselig vekttap

Plutselig og drastisk vekttap kan skyldes flere ting. En markert nedgang i appetitt eller starten på en krevende treningsplan kan føre til plutselig vekttap. Hvis ingen av disse tingene er en faktor, kan en plutselig vekttap være en indikasjon på helsespørsmål. Det kan være relatert til fordøyelse problemer, skjoldbrusk lidelser, diabetes eller kreft. Hver gang det er en plutselig vekttap på 10 pounds eller mer, bør en medisinsk profesjonell sees.

Hvordan forklare plutselig vekttap

Hvordan forklare plutselig vekttap

•  Ha thyroid testet. Dette kan gjøres med en enkel blodprøvetaking på legekontoret. Hvis for mye av thyroid hormon produseres, kalt en tilstand hypertyreoidisme er ofte resultatet. De fleste som lider av hypertyreose erfaring plutselig vekttap og vanligvis fortsette å gå ned i vekt.

Forskning symptomene på Crohns sykdom. Det er en sykdom som påvirker fordøyelsessystemet. Det kan føre til tarmen til tom ofte som resulterer i hyppige diaré. Andre bivirkninger er oppkast, smerter i øyet og hudutslett. Hvis du er bekymret for at du kan være lider av Crohns sykdom, se en lege for å starte testprosessen. For å diagnostisere Crohns sykdom, vil legen må kjøre flere tester.

Få blodsukkeret testet for å utelukke diabetes. En av bivirkningene av diabetes er plutselig og uforklarlig vekttap. Grunnen er at når blodsukkeret er for høyt, er muskel brytes ned. Dette resulterer i en usunn og hurtig vekttap. Diabetes kan være ekstremt farlig når det går ubehandlet.

•  Vurder å bli screenet for kreft. Dette er en av de mer uvanlige forklaringer på plutselig vekttap, men det bør ikke utelukkes. Når noen er plaget med kreft, er det vanligvis ekstrem tretthet som følger med plutselig vekttap. Hvis det ikke er tilfelle, må du ikke få vist for kreft til andre forhold er utelukket.

Forskning symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS). Per Dr. Marcelle Pick, én av fem amerikanere lider av IBS. De fleste av dem som lider av det kvinner. Det kan være vanskelig å diagnostisere som det er en rekke symptomer. Det kan føre til plutselig vekttap som det fører ofte til diaré.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann per dag.
  • Se en medisinsk faglig til å diagnostisere og behandle alle de forhold som er nevnt ovenfor.