Digidexo.com

Hvordan måler jeg Base Curve av Øye?

Hvordan måler jeg Base Curve av Øye?


Basiskurven for øyet er den kurve av hornhinnen i løpet av iris og elev. Denne kurve tilsvarer konkave overflate av kontaktlinsen. Målingen er nøkkelen for montering harde kontaktlinser. Myke kontaktlinser ikke krever de samme målingene siden linsematerialet bøyer og former for øyet. Måle basiskurve i øyet krever spesiell opplæring og utstyr. I de fleste tilfeller, måler din optometrist basen kurve under visjon omsorg besøk. Feil basiskurve vil forvrenge ditt syn og kan skade øyet.

Hvordan måler jeg Base Curve av Øye?

•  Sitt i en stol på den ene siden av keratometer. Den keratometer har en hake og panne resten foran en maskin med en linse. Den syn grafen vil sitte på den annen side av maskinen.

Tørk pannen og haken hvile med en spritserviett. Visjonen grafen vil ofte gjøre dette for deg.

Hold øynene åpne som visjonen grafen fokuserer objektivet på enten høyre eller venstre øye. Fokuser på det bildet du ser i linsen. Ulike maskiner har forskjellige bilder, fra geometriske figurer til landskap. Maskinen lager en lyd som bildet går inn og ut av fokus. Maskinen skinner et lys på øyet og måler refleksjon av at lyset av netthinnen din. Den måler brytning av lyset når den passerer gjennom øyets linse og hornhinne. Deretter beregner den basen kurve av det øyet.

Visjonen grafen beveger linsen til det andre øyet og gjentar.

Hint

  • Ingen kan måle basiskurve av sitt eget øye.
  • Hvert merke av keratometer har en annen protokoll for å stille og registrere basiskurve.
  • Vask hendene før du tar øynene dine.