Digidexo.com

Hvordan ha en vellykket Helse Fair at Work

Mange menneskelige ressurser avdelinger sponse årlige eller kvartalsvise helsemesser for sine ansatte. Hvis din bedrift ikke regelmessig sponse en slik hendelse, men du likevel ønsker å holde en, det er fremgangsmåten for å følge for å sikre en vellykket helse rettferdig.

Hvordan ha en vellykket Helse Fair at Work

Fjern hendelsen med ledelsen. Å selge dem på ideen, utarbeide en skriftlig forslag som beskriver hendelsen, leverandørene du har tenkt å invitere og eventuelle kostnader knyttet til prosjektet. Vær forberedt på å vite hvilket budsjett pengene til å holde virkelig vil komme fra.

•  Planlegg helsemessen i detalj. Først sette en dato. Skriv en liste over leverandører du ønsker å invitere og sikre at alle er tilgjengelige for den aktuelle datoen. Leverandører kan omfatte helsepersonell, forsikringsselskaper, og lokale sykepleiere som kan gi kolesterol screenings, administrere blodsukkertester og ta blodtrykket. Vellykket helsemesser ofte inneholde en sertifisert massør, kiropraktor, ernæringsfysiolog og treningsinstruktør.

Hold spesielle utlodning for premier knyttet til helse-og mosjonssentre, organiske restauranter og helsekostbutikker. Sunn mat kan gis som prøver med den lokale helse-mat butikk eller ernæringsfysiolog. Fitness instruktør kan tilby presentasjoner og gjennomføre en yoga eller treningsøkt for interesserte deltakere.

Bestem hvor mange hjelpere du trenger for oppsett, regi ansatte og leverandører, og koordinere andre detaljer (f.eks, sette opp registrerings tabeller for utlodning). Sørg for at alle dine hjelpere har fått godkjenning fra sine direkte veiledere til å ta dag eller en halv dag for å hjelpe til med helse rettferdig.

Markeds Din helse rettferdig for ansatte. Lag en fargerik, billig flyer eller PDF til e-post til alle ansatte. Hvis bedriften har et intranett, annonsere på den. Send e-postpåminnelser, sette opp plakater og få folk til å registrere seg for filmvisninger og til å kjøpe lodd på forhånd for spesielle premier (en morsom idé er å tilby en fridag med lønn).

rapportere resultatene av helse rettferdig. Etter hendelsen, takke alle som deltok og rapportere eventuelle resultater knyttet til fremmøte, filmvisninger (personlige rapporter noen ganger blir sendt av helsepersonell i stedet for å bli gitt på stedet) og annen relevant informasjon til ledelsen og ansatte. Hvis arrangementet var en suksess, begynner forberedelsene til den neste.

Be om tilbakemeldinger. Hvis du virkelig ønsker å vite hva de ansatte tenkte på hendelsen, be om tilbakemelding i form av en e-postundersøkelse eller en undersøkelse på intranettet. Du kan finne ut hva folk likte mest, hva de likte minst, og noen ideer de kan ha for neste helse rettferdig.