Digidexo.com

Slik feilsøker en Progressive Lens

Slik feilsøker en Progressive Lens


Progressive linser, også kjent som ingen linjer progressive briller, er en av mange alternativer for folk som trenger progressive briller. Produksjonsprosessen for progressive glass er svært sammensatte overflate prosedyrer som er styrt av en datamaskin. De er dukket basert på målinger som er nøyaktig på millimeteren, og når den er montert riktig med det ferdige objektivet matche ordre nøyaktig, de gir godt syn. Imidlertid, hvis en parameter er feil med så lite som en millimeter, kan de være ganske vanskelige å se gjennom. Det er en prosess å jobbe gjennom når du feilsøker problemer med progressive glass.

Slik feilsøker en Progressive Lens

Inspiser den fysiske tilpasning av briller ramme på motivets ansikt. Sørg for at rammen ikke er skrå på den ene siden eller den andre. Sjekk nesepolstring for å se at de sitter flatt på emnet nese og er på nivå med hverandre. Se bak motivets ører å sørge for at øret bitene er på nivå med hverandre. Legg pantoskopisk tilt ved å bøye rammen der øre stykket og øye stykke delta. Gjør dette på begge sider likt. Legg wrap, eller ansikt skjema tilt, til rammen ved å bøye den innover på broen mellom linsene. Hvis justering av rammen ordentlig ikke hjelper, sjekk avstanden mellom elevene.

•  Hold linsen opp til en lyskilde for å synliggjøre dens graveringer. Disse merkene brukes til å hjelpe kontrollere avstanden mellom elevene på linsen. Finn sirkelen eller diamant figurer på utsiden og innsiden av begge objektivene. Bruk tørr slette markør for å plassere en prikk i midten av hver sirkel eller diamant form. Finn symbolene på linsen under tørr slette prikker. Bruke progressive glass identifikator oppført nedenfor som en referanse, finne den siden som har faget linse diagram. Juster tørr slette prikker med diamant eller sirkel figurer på linsen diagrammet. Plasser en annen tørr slette mark over pluss som det viser gjennom faget linse. Gjør dette for begge objektivene. Plasser briller på fagene ansiktet. Se om prikkene justere med sine elever.

Hvis eleven merker ikke stille opp, ta brillene tilbake til der de ble kjøpt. De vil sannsynligvis må bestilles. Dersom rammen er i perfekt justering og eleven merkene stille opp, men motivet er ute av stand til å se, må faget for å se deres øyne lege for å finne en løsning.

Hint

  • Spesialiserte verktøy finnes for å bistå i feilsøking og innstilling av briller rammer, men grunnleggende feilsøking kan gjøres uten dem.
  • Mange øye legens kontorer og butikk optiske kjeder tilby denne tjenesten gratis.
  • Vær forsiktig når du bøyer noens ramme. De kan bryte, spesielt hvis rammen er gammel.