Digidexo.com

Bivirkninger av Graviola

Graviola er et frukttre. Fra frøene til bladene, graviola har blitt brukt for å hjelpe til i behandlingen av leversykdom, hjertesykdom og kreft. Det reduserer hevelse og lindrer leddsmerter. Graviola kan brukes til å indusere arbeidskraft. Den er også nyttig som et beroligende middel.

Make-up

Graviola inneholder Annonaceous acetogenins, som er kraftige fytokjemikalier. Disse kjemikaliene kan angripe kreftceller og bedrer blodsirkulasjonen. Graviola inneholder både antibakterielle og soppdrepende egenskaper, som er fordelene med urten, men som kan drepe gunstig bakterie også.

Betraktninger

Ett stort fall av graviola er mulig samspill av det og eventuelle andre medisiner du kan ta. For eksempel er det en potensiell interaksjon med antidepressiva. Sjekk med en lege før du tar graviola, spesielt for interaksjon.

Cardiovascular

Alle med hjerte, hjerteproblemer eller folk tar medisiner for blodtrykk bør unngå graviola. Den har en kjent dempende effekt på det kardiovaskulære systemet.

Graviditet

Graviola bør ikke tas under graviditet. Graviola kan føre til premature livmorkontraksjoner. Det anbefales å unngå graviola hvis ammingen.

Oppkast

En stor dose graviola kan fremkalle brekninger.

Nerveceller

En hvilken som helst tilstand som involverer nervefunksjon, slik som Parkinsons sykdom, kan forverres ved bruk av graviola. Graviola kan drepe nerveceller i hjernen eller andre deler av kroppen.