Digidexo.com

Naturlig behandling for et utslett i ansiktet

Naturlig behandling for et utslett i ansiktet


De kan være kløende, smertefullt og rødt. Utslett er alltid ubehagelig, men kan være spesielt belastende på ansiktet ditt. Ifølge Mayo Clinic, virus, parasitter, sopp, varme og medisiner er alle potensielle gjerningsmennene.

Typer

Du kan fylle en bok med alle de forskjellige typer utslett. Vanlige utslett i ansiktet inkluderer rosacea, narkotika reaksjoner, eksem og Poison Ivy.

Diagnose

Det er best å ha en medisinsk faglig avgjøre hva slags utslett du har og om et hjem rette vil være i stand til å berolige eller fjerne utslett, eller om det vil kreve medisinsk behandling.

Aktuelt

Noen aktuelle anvendelser av naturlige produkter kan gi lindring til smerte, rødhet og kløe. Grannymed.com anbefaler å bruke honning til den berørte delen av ansiktet i ca 15 til 30 minutter. Aloe vera gel eller en mint omslag kan også være effektivt.

Trening

Trene for å øke sirkulasjonen i kroppen og strømmen av blod kan noen ganger hjelpe klart eller lette en utslett.

Komprimere

Hvis du føler et utslett kommer på, kan du muligens stoppe det i sitt spor ved å bruke en kald komprimere. Ved å dyppe en klut i isvann og trykke den til utslett, kan det stoppe betennelser.