Digidexo.com

Alternative Mel

Hvete allergi er en av de åtte grupper av matallergier klassifisert av Food and Drug Administration. 1 i 133 amerikanere har cøliaki, en genetisk intoleranse for hvete gluten. Mel som ikke inneholder hvete eller gluten krever blande flere typer å oppnå optimale resultater.

Brown Rice Flour

Laget av upolert brun ris, kan den brukes alene for fortykning sauser og supper eller i kombinasjon med andre mel for baking. Kjøper i små mengder og avkjøl; det ødelegger raskt.

Bokhvete mel

Ikke et korn i det hele tatt, men en slektning av rabarbra, er bokhvete mel rik på protein. Laget fra bakken bokhvete gryn, er det som vanligvis brukes til å lage japansk soba nudler og pannekaker.

Qunioa Flour

Som en komplett protein, inneholder quinoa mel den perfekte balansen mellom vitaminer, mineraler og aminosyrer. Det tilfører fuktighet når du baker og er den minst sannsynlige mel til å forårsake en allergisk reaksjon.

Soy Flour

Laget av brent malt soyabønner, legger soyamel et protein løft til bakevarer, kan brukes som et tykkere og blandet med vann gjør soyamelk.

Tapioca mel

Avledet fra kassava anlegget, dets bruksområder spenner fra mørning bakevarer til bindende legemidler. Hvis det er vanskelig å finne, sjekke en asiatisk marked.