Digidexo.com

Diett for IBS Sickness

IBS, eller irritabel tarm syndrom, er en vanlig fordøyelses lidelse som fører til magesmerter, kramper, diaré og forstoppelse. Mens IBS kan være ubehagelig, betyr det ikke skade tarmen. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), kan IBS styres gjennom kosthold og stressmestring. Snakk med legen din hvis du føler at du har IBS for å finne riktige endringer i kostholdet ditt.

Hold en food journal

Den NDDIC antyder at nøye overvåking hva du spiser kan bidra til å fastslå nøyaktig hva matvarer som forårsaker IBS symptomer. Å skape et kosttilskudd journal, skrive ned hver mat som du spiser i løpet av dagen. Hvis du på noe punkt du begynner å legge merke til magekramper eller andre symptomer, markere mat som har forårsaket fordøyelseskanalen til å bli opprørt. Etter en periode, diskutere mat journal med legen din for å finne de aktuelle trinnene for å endre kostholdet. En registrert kostholdsekspert kan hjelpe deg å fjerne matvarer fra kostholdet ditt som forårsaker IBS symptomer og erstatte dem med mat som vil gi de samme næringsstoffene til kroppen din, men vil ikke irritere fordøyelsessystemet.

Konsumere Psyllium Supplements

Psyllium er en vanlig fiber brukes innen avføringsmiddel produkter for å legge bulk til avføring. Forbindelsene innenfor psyllium er i stand til å absorbere en stor mengde vann, som når det innføres i tarmen begynner å forstørre krakk å stimulere tarmen. Løselig fiber, som for eksempel psyllium, har vist seg å lindre forstoppelse og diaré symptomer av irritabel tarm-syndrom, ifølge University of Maryland. Dette tillegget er tilgjengelig i skrelle eller frø form, som begge kan bli brukt for å behandle intestinale problemer av IBS. Du kan kjøpe tørkede psyllium frø eller skall, til enhver helsekost butikk. Å konsumere psyllium, bland 2 ts med 8 gram lunkent vann. Raskt blande disse ingrediensene sammen og drikke på å våkne om morgenen eller rett før sengetid. Hvis du tidligere ikke har supplert med psyllium, bland bare en teskje med åtte gram vann, og deretter gradvis øke dosen til 2 ts. Pass på at du drikker denne blandingen raskt, som psyllium begynner å tykne i et hurtig tempo når introdusert til vann. Hvis du tar noen medisiner, snakk med legen din før du supplere med psyllium, som det kan hindre visse medisiner fra å bli skikkelig absorbert inn i systemet.