Digidexo.com

Definisjon av nyre Fistulas

Nedsatt fistel refererer til forbindelses av en vene og en arterie, vanligvis i underarmen, som skaper et egnet sted for dialyse for å finne sted og utføres gjennom et kirurgisk inngrep.

Formål

Nyre fistler er vanligvis gjøres hos pasienter som er i ferd med å gjennomgå dialyse. Forbindelsen av venen og arterien skaper et mye større område hvorfra blod kan fjernes og injiseres i blodstrømmen hos en pasient.

Prosedyre

Opprette en nedsatt fistel innebærer et kirurgisk inngrep utført av en lege der en vene og arterie i underarmen er tilkoblet. Den renale fistel tar flere uker for å danne og må utføres i flere uker før dialyse er til å begynne.

Mottakere

Nedsatt fistel kirurgi er vanligvis bare utføres på pasienter som vil bli gjennomgår dialyse for en lengre periode. Folk som vil gjennomgå dialyse for en midlertidig periode kan vanligvis bare bruke en unfistulated blodåre i armen.

Graft

Noen ganger kan en nedsatt fistel vil ikke frembringe en stor nok vene for dialyse. I disse tilfellene er en pode (liten tube settes inn i en vene) ofte brukt.

Risiko

De vanligste risikoene forbundet med nyre fistler inkluderer infeksjon etter operasjonen eller blodpropp som følge av feil sammenføyning av venen og arterien.