Digidexo.com

Måter å øke nyre-funksjon

Nyrene er ansvarlig for filtrering av blodet og opprettholde den fri for giftstoffer og andre avfallsstoffer. Nyrene også styre den riktige kvalitet og mengde av blod. Av ulike grunner, kan nyrene bryte ned. Når nyrene svikter, kan det treffes tiltak for å forbedre sin funksjon.

Diet

Opprettholde et sunt kosthold kan forbedre nyre-funksjoner. Hold deg unna mat som inneholder mye salt, sukker eller fett. Som disse typer matvarer er vanskelig for kroppen å behandle, nyrene må jobbe mer flittig, og det tar lengre tid for nyrene til å fordøye maten. Spis mat som inneholder store mengder næring som grønnsaker, magert kjøtt, korn og frisk frukt.

Også, konsumere minst seks glass vann daglig. Drikke mye vann ikke bare hjelper skylle ut avfallsstoffer, også senker det risikoen for nyrestein

Trening

Trening kan også øke nyrefunksjonen. Trening bidrar til å redusere blodtrykket og øker følsomheten for insulin. En mangel på insulin fører til diabetes og høyt blodtrykk, og kan føre til nyresvikt. Ved å trene regelmessig, kan du forbedre din motstand mot diabetes og høyt blodtrykk og øke nyrefunksjoner.

Detoxicifaction

Gjennom avgiftning, kan du forbedre nyre helse. Avgiftning bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen. Giftige elementer kan trenge inn i kroppen gjennom luften vi tar inn, maten vi spiser, og vannet vi fordøye. Giftstoffer finnes også naturlig i kroppen gjennom fordøyelsesprosess. For å holde nyre-funksjoner på et høyt nivå og opprettholde god helse, er toksin fjerning ofte nødvendig. Å avgifte nyrene dine, se på sukker og salt inntak. Å drikke fersk fruktjuice kan hjelpe med rensing systemet, samt fordøye økologisk frukt og grønnsaker.