Digidexo.com

Diaré Cures for spedbarn

Diaré hos spedbarn er endringen i den normale avføring mønster. Avføring øke i antall og blir vassen i teksturen. Det kan også være ledsaget av magekramper, magesmerter, feber, tap av matlyst, kvalme, oppkast og blod. Diaré kan være et symptom på mat følsomhet. Dette er mistanke om barnet har diaré ca 15 til 20 minutter etter å ha spist. Det kan også være et tegn på sykdom i et diende barn, eller en reaksjon til formel i en flaske mates baby. Diaré er vanlig når en baby har en allergi mot melk.

Rehydrering

Diaré hos spedbarn er farlig på grunn av muligheten for dehydrering. Tegn er mangel på urin, sterk tørste, irritabilitet, tap av matlyst, vekttap, tørr munn, og ingen tårer når barnet gråter. Dehydrering er et resultat av vanntap når væskeinntaket ikke holde tritt med tap. For å bidra til å avhjelpe dette hos spedbarn er det best å gi oral rehydrering løsning (ORS) som er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og apotek. Denne er utformet for babyer og inneholder en balanse av vann, elektrolytter og sukker. Unngå å gi barnet bare vann siden det ikke inneholder salter og næringsstoffer er nødvendige for å bekjempe dehydrering.

Foods

Hvis barnet blir ammet deretter fortsette å amme babyen. Det er den beste måten for å få væske inn i barnets. Hvis barnet blir flaske matet deretter vurdere å bytte til en laktosefri formel. Laktose i melkeprodukter kan gjøre diaré verre. Hvis barnet er å spise fast føde, bør du vurdere matvarer som hjelper stoppe diaré som ris frokostblanding, bananer, tørr toast, eplemos, og yoghurt. Det er visse matvarer du bør unngå når et spedbarn har diaré. Disse inkluderer de fleste meieriprodukter, frukt, juice, fersken, aprikoser, pærer, erter, plommer og svisker.

Medical Care

Diaré er et tegn på at kroppen prøver å kvitte seg med en infeksjon. Ikke gi et spedbarn diaré medisin siden det kan forstyrre barnets forsøk på å helbrede. Antibiotika er vanligvis ikke nødvendig. Det er best å la diaré gå sin gang ved å holde barnet godt hydrert. Det er tider når det er best å ta kontakt med helsepersonell. Hvis barnet er yngre enn 6 måneder gammel, automatisk ringe leverandøren. Hvis barnet er eldre enn 6 måneder, se etter tegn på dehydrering, feber høyere enn 101,4 grader Fahrenheit, oppkast i mer enn åtte timer, noe blod i avføringen eller oppkast, eller muligheten for at barnet kunne ha svelget noe giftig. Noen av disse symptomene kan rettferdiggjøre en tur til legevakten.