Digidexo.com

Hva vil hjelpe huden Fra Tynning som vi blir eldre?

Hva vil hjelpe huden Fra Tynning som vi blir eldre?


Huden begynner naturlig å eldes når en person når hans 20-årene. Imidlertid kan ytre faktorer som soleksponering og røyking fremskynde denne aldringsprosessen. For å holde huden fast, tykk og elastisk så lenge som mulig, ta skritt for å kontrollere de mest innflytelsesrike ytre faktorer som fremskynder hudens aldringsprosess.

Vær Savvy in the Sun

Solen er sterkest mellom klokken 11 og 15:00, så hold ut av sin direkte stråler i løpet av denne tiden. Sitte i skyggen eller holde seg innendørs. Når du er ute, bruk en solkrem for å filtrere solens UVA og UVB stråler, de skyldige som kan skade huden din. Du kan også avskrekke effektene av solen ved å dekke huden din når du er utendørs og iført en lue og solbriller. Når du bruker solkrem, bør du være oppmerksom på at det må gjøres på nytt annenhver time for å forbli effektiv. Du bør også nytt solkrem etter lengre perioder i vannet.

Konsumere Nyttige Foods

Vitamin A, E og C er gunstig for huden, hjelper det å opprettholde sin ungdommelige elastisitet og beskytter den mot solens effekter. Du får disse vitaminer samt gunstige antioksidanter ved å spise et utvalg av frukt. Nøtter og grønne grønnsaker er gode kilder til kobber, et nødvendig mineral for hudens produksjon av kollagen og elastin. For å oppmuntre veksthormoner i huden din, innta omega-3 fettsyrer, som finnes i ferskvannsfisk. De bidrar til hudens produksjonen av kollagen og elastin, og kan også hjelpe til i å redusere hudens tynning ved å forhindre cellulær inflammasjon.

Stop Smoking

Røyking er andre bare til solen i sin makt for å skade huden. Dette er fordi det reduserer blodets evne til å transportere oksygen og næringsstoffer til huden. Det øker også produksjonen av et enzym i kroppen som hemmer utviklingen av kollagen i huden, og reduserer elastisitet. Røyking hemmer også kroppens evne til å absorbere og lagre Vitamin C Vitamin A, to vitaminer avgjørende for å opprettholde hudens helse. Studier har vist at røyking legger mellom 10 og 20 år til en persons alder. Dette betyr at røykere generelt oppleve effekten av aldring, for eksempel thinning hud, 10 til 20 år før de som ikke røyker.

Vær klar over medisiner 'bivirkninger

Som du alder, kan du begynne å ta medisiner som blodfortynnende som aspirin eller warfarin, som begge hemmer kroppens evne til å koagulere blødninger, forverre hudens tynning og resulterer i lett blåmerker. Visse vilkår, for eksempel eksem, astma og allergi, kan be legen din for å foreskrive kortikosteroider. Når det tas internt eller påføres lokalt, disse faktisk akselerere hudens tynning prosess, som gjør fiskeolje og ginkgo. Når du igangs medisiner eller annen behandling foreskrevet av legen din, spørre om hvorvidt medisiner eller behandling kan ha en negativ effekt på huden din.