Digidexo.com

Hvordan rev opp en svak Thyroid

Hvordan rev opp en svak Thyroid


Så Oprah har kommet ut og forklarte at hun har «la seg gå", og har nå nådd 200 pounds. Hun sier at hun har en svak skjoldbruskkjertelen. Jeg for en følelse for Oprah, en medisinsk tilstand som en svak skjoldbruskkjertelen, også kjent som hypotyreose, er en tilstand som gjør miste vekt ekstremt vanskelig.

Bruksanvisning

Så hva er skjoldbruskkjertelen?

Den skjoldbruskkjertelen er en som sies å regulere metabolismen. Hvis skjoldbruskkjertelen bremser ned det skjærer hormonproduksjonen den trenger for å regulere kroppen.

Mange kvinner vet ikke engang at de har denne tilstanden, og ofte bare kritt det opp til å bli eldre. Symptomene er stort og kan forholde seg til en million andre forhold.
De viktigste symptomene på hypotyreose er: tretthet, svakhet, vekttap vanskeligheter, økt vektøkning, blek hud, tørt hår, håravfall, muskelkramper, depresjon, forstoppelse, unormale menstruasjonssykluser og redusert seksuell lyst.

3 Se på den listen for en kvinne kunne gjøre dem tror at disse symptomene er en del av den normale overgang til overgangsalder hvis de er av en viss alder. Det er viktig hvis du tror du har en skjoldbrusk problem å få det sjekket ut med legen din. En enkel blodprøve kan avgjøre dette.

Hvis du er ute etter naturlige måter å rev opp skjoldbruskkjertelen og hjelpe den gjøre jobben sin, ikke lete lenger. Her er noen måter du kan hjelpe din treg skjoldbruskkjertelen ut.

Drikk grønn te - grønn te inneholder EGCG som er en naturlig plante stoff som har vist seg å bidra til å få fart på stoffskiftet.

Øvelse - Øk forbrenningen ved å øke aktivitetsnivået ditt. Trening er en god måte å øke deg metabolismen mens bygge en bedre kropp generelt.

Drikk mye vann - ganske enkelt å drikke massevis av vann vil ikke øke stoffskiftet, men ikke drikker nok vann vil bremse forbrenningen din ned betraktelig.

Konsumere mer protein - Magert kjøtt, egg, tunfisk osv, tar mer energi å fordøye, derfor gjør kroppen jobbe hardere og gi stoffskiftet en god boost.

Å spise hver 3. time - Studier har vist at jo mer du spiser, forblir mer stoffskiftet på sitt høydepunkt, og hjelper deg å miste vekt. Spise lav kalori mini-måltider mellom dine vanlige sunne måltider kan hjelpe deg å oppnå dette.

Hvis du er diagnostisert med denne tilstanden, ikke bekymre; det kan behandles om du går den naturlige måten, eller med hjelp fra en lege. Nøkkelen er å få deg sjekket ut ved første tegn noe kunne være galt.