Digidexo.com

Negative effekter av å drikke alkohol

Negative effekter av å drikke alkohol


National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (Niaa) definerer tungt eller utsatte drikking hos menn som mer enn fire drinker på minst én dag i uken eller mer enn 14 drinker i en uke. For kvinner er det mer enn tre drinker på minst en dag i uken eller mer enn syv drinker i en uke. Stordrikkere lider ofte negative effekter.

Alkohol og kreft

Alkoholbruk øker risikoen for kreft i munn, svelg, tale-boksen, spiserør, lever, tykktarm, endetarm og bryst. Risikoen øker i forhold til hvor mye alkohol du drikker. Noen mennesker tror at øl ikke teller. Men det er ikke den type alkohol du inntar, men beløpet. En standard drink i USA er noe drikke med 0,6 dl alkohol. Det kan være 12 dl vanlig øl, 5 dl bordvin eller 1,5 dl brennevin. Blandede drikkevarer kan inneholde 1-3 standard drinker.

Alkohol og Myopati

Akutte alkohol myopati resultater etter uker med tung drikking eller brå seponering. Symptomer inkluderer muskelkramper og svakhet med hevelse og sårhet av de berørte musklene. Folk vanligvis komme i løpet av noen dager. Kronisk alkoholiker myopati skjer gradvis over år med tung alkoholmisbruk. Symptomer inkludert muskelsvakhet i hofter og skuldre, vanligvis uten smerte. Graden av muskelsvakhet, avhenger av graden av alkoholmisbruk. De berørte musklene ofte kaste bort eller reduseres i størrelse. I 72 prosent av tilfellene er nerveskader stede også, ifølge MedLink Neurology. Hvis alkohol unngås, er utvinning mulig, men det kan ta måneder.

Alkohol og Brain Damage

Nesten 80 prosent av alle alkoholikere utvikle tiamin mangel. Noen vil gå på å utvikle Wernicke-Korsakoff syndrom fordi symptomene ofte gå ukjent og de ikke får behandling. Uten behandling, symptomer eskalere til forvirring, turgåing og muskel-koordinasjonsproblemer, lammelse av nerver som styrer øyebevegelser, pågående hukommelse og lærevansker.

Alkohol og depresjon

Depresjon er vanlig hos personer som misbruker alkohol. Forskere er uklart på hvilken som kommer først, depresjon eller alkoholmisbruk. Men mange alkoholikere drikke til å takle sine følelser av depresjon selv om alkohol er en depressant. Dette resulterer i større følelser av depresjon, angst, sinne, lav selvfølelse og selvhat. Symptomer på utmattelse, rastløshet og selvmordstanker er også vanlig. Situasjonen blir ytterligere komplisert fordi alkohol forstyrrer foreskrevne antidepressiva og lindring de kan tilby.