Digidexo.com

Er det noen botemidler for autisme?

Autisme er en komplisert nevrologisk lidelse enn resultatene i språk og sosial interaksjon underskudd. Autisme kan variere fra relativt mild til ganske alvorlig. The Mayo Clinic hevder at det ikke finnes noen kur for autisme, men tidlig intervensjon og behandling kan ha stor nytte barn med autisme.

Tale og språkterapi

Barn med autisme kan forbedre sine kommunikasjonsferdigheter ved hjelp av tale og språk terapi. Ofte disse terapi lærer barna hvordan de skal kommunisere på vanlige dagligdagse scenarioer. Dessuten kan tale og språk terapi hjelpe autistiske barn forstå abstrakte begreper og forstå ord som beskriver tid og rom.

Pedagogiske Therapies

Barn med autisme reagerer best på svært strukturerte pedagogiske miljøer og programmer tilpasset deres individuelle behov. Pedagogiske terapi bør involvere samarbeid mellom foreldre, vanlige klasserom lærere, spesialpedagoger, talespråklige patologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter og rådgivere.

Medisiner

Medisiner vil ikke kurere autisme, men de kan bidra til å håndtere noen av symptomene. Autistiske barn også ofte lider av ADHD og kan trenge medisiner for å motvirke ADHD symptomer. Noen autistiske barn ha nytte av antidepressive medisiner og anti-psykotiske medisiner for å kontrollere uønsket atferd.

Diet Therapy

Mens ugjendrivelige bevis ikke eksisterer for å støtte suksessen til diett terapi, mange foreldre til autistiske barn bruke spesielle dietter for å behandle sine barn. Disse diettene ofte utelukke produkter som inneholder gluten, gjær, probiotika og kasein. Også, som vitaminer A, C, B6 og B12 kan gis. I tillegg kan magnesium, folsyre og omega-3 fettsyrer også bli gitt. Anekdotiske bevis har vist en viss suksess når du fjerner gluten og kasein for en autistisk barns kosthold.

Andre terapier

Noen foreldre og leger har brukt chelation terapi for å behandle autisme. Imidlertid har denne terapi som tar sikte på å fjerne kvikksølv fra kroppen ikke viste seg å være sikker eller effektiv. Andre foreldre har en viss suksess med kreative terapier som involverer kunst, musikk og sensoriske integrering aktiviteter å behandle autistiske barn.