Digidexo.com

Hvordan til å behandle multippel Chemical Sensitivity (

Flere kjemiske sensitivitet (MCS) er en kronisk sykdom som oppstår etter å være over utsatt for kjemikalier og substanser fra omgivelsene. Noen av de mange symptomer på denne sykdommen er brennende, sviende øyne, ekstrem trøtthet, svimmelhet, svimmelhet, bihuleproblemer, lysfølsomhet og nese, muskel-og leddsmerter, tungpustethet, fordøyelsesproblemer, utslett, kløe i huden, dårlig hukommelse og konsentrasjon , rennende nese, og søvnproblemer. Behandling Multiple Chemical Sensitivity (MCS) er en vanskelig oppgave, men kan gjøres; Det er ingen kjente botemidler for denne sykdommen. Det finnes i dag flere måter å være i stand til å bidra til å avlaste de utløser og symptomer på sykdommer.

Hvordan til å behandle multippel Chemical Sensitivity (

Utfør en total body avgiftning prosess som spyler ut kroppen for giftstoffer som har bygget opp i kroppen. Dette gjøres best gjennom badstuer og autolymphycyte faktor behandling.

spise økologisk mat og produsere som de mangler kjemikalier som normalt finnes i bearbeidet mat. Råvarene har hovedsakelig plantevernmidler på dem i dagligvarebutikker.

Øke inntaket av magnesium som er kjent for å hjelpe de med (MCS) Multiple Chemical Sensitivity.

unngå bearbeidet mat på alle kostnader som de er en høy trigger for (MCS) Multiple Chemical Sensitivity.

Provokasjon-Nøytralisering er Millers metode og innebærer serie endepunkt hud titrering gjennom injeksjoner.

Prøv Skin Børsting som er en måte å bidra til å rense huden ved å stimulere ens lymfesystemet. Dette hjelper til å fjerne de giftstoffer fra kroppen.

Ta kontrastdusjer som er å hjelpe kroppens vev for å øke blodsirkulasjonen som er å fremme å styrke kroppens immunsystem gjennom rensing. For å gjøre dette på er ved vekslende varmt og kaldt vann som du ta dusj. Slå på varmt vann i minst tre minutter, og deretter alternativ til kaldt vann for minst et minutt, deretter gjenta syklusen igjen og gjøre slutt på syklus med hjelp av kaldt vann.

Gjør endringer i miljøet for å bidra til å redusere mulige triggere; eliminere sigarett og sigar røyk, holde din fysiske miljøet rent, installere et luftfilter eller leren til å filtrere ut luften i hjemmet. Hvis mulig, fjerne alle tepper i hjemmet fordi tepper inneholder produksjonsgiftstoffer.

Hint

  • Må søke råd fra din lege lege før du prøver disse tipsene.