Digidexo.com

Hva er Guggul Brukes til?

Ofte er oljer utvunnet fra nysgjerrige steder og i banebrytende oppførsel å hjelpe med vår helse. Guggul, en harpiks hentet fra et tre som finnes i India, har vært brukt i utallige år etter ayurvediske utøvere enten av seg selv som en aktuell agent eller tatt muntlig. Harpiksen blir høstet om vinteren, slik at oljen som utvinnes for bruk.

Kolesterol

Guggul har vist seg å senke kolesterolnivået, men det er en mer dramatisk senkning av kolesterol når guggul tas i kombinasjon med hvitløk som en del av dietten. Reduksjonen i kolesterol er akkreditert til guggul styrke leverens evne til å binde seg til LDL, eller dårlig, kolesterol og dermed tar det ut av blodet. Guggul har også blitt funnet å bidra til å øke mengden av HDL, eller god, kolesterol i blodet, noe som forbedrer kolesterol-forholdet.

Rensing

Kjent for sine avrusning påvirkninger, kan guggul brukes til å rense kroppen når det tas i pille eller flytende form. Å høyne sine rensende egenskaper, alltid ta guggul som anvist, med rikelig med vann.

Thyroid

Guggul også stimulerer skjoldbruskkjertelen, noe som er gunstig i påskynde kroppens stoffskifte og redusere vekten. Selv om det ikke i dag brukes som en standard vekttap narkotika, har guggul blitt foreskrevet for å hjelpe når kjemper fedme.

Hjerte Wise

Guggul kan også beskytte hjertet mot skadelige midler så som kreftfremkallende, som har kreftdannende egenskaper, som innføres i legemet. I tillegg er blodplater som ellers ville klumper seg sammen til å danne blodpropper inhibert fra å gjøre det med guggul behandlinger.

Gikt

Guggul har vist seg å ha visse anti-inflammatoriske egenskaper og har vært brukt i behandling av reumatoid artritt og osteoartritt. Det har også blitt brukt som en hodepine og smertestillende, og etter en intens øvelse trene for å avlaste såre muskler.

Betraktninger

Konsultere legen din før du tar noen nye medisiner, urter eller olje supplement. Hvis du har en skjoldbruskkjertelen eller leversykdom, nøye overvåke din bruk av guggul og bruk den bare under en lege omsorg. Magesmerter, diaré og kvalme er vanlige bivirkninger av guggul, så dele eventuelle symptomer du opplever med legen din. Ikke ta guggul mens gravid eller prøver å bli gravid, da det ikke har vært tilstrekkelig testing gjort under svangerskapet.