Digidexo.com

Hvordan bruke farger for Healing

Farger er alle rundt oss. Naturen gir oss en palett av naturlige farger, mens våre hjem og kontorer er malt og dekorert med imitasjon seg. Vi er så vant til å se farger som vi sjelden tenker på hvordan fargene påvirker oss. Men de påvirker oss, både mentalt og fysisk. Studier har vist at noen farger har en beroligende innvirkning på våre stemninger, mens andre farger stimulere våre følelser. Fargeterapi har også blitt brukt til å helbrede fysiske forhold. Siden oldtiden, faktisk, har mennesker brukt farge i sine helbredende ritualer. Nå kan du gjøre det samme. Primærfargene som brukes for helbredelse er rød, oransje, gul, grønn, blå og lilla.

Bruksanvisning

Hvordan bruke farger for Healing

•  Fyll en rubinrød farget glass med vann og sett den ute under morgensolen i to timer. Bringe den inn og la den varmes opp til romtemperatur og deretter sakte nippe det. Visualisere vannet snu røde som den flyter ned i halsen og i magen. Siden røde regler energi, er dette en veldig bra farge kur for depresjon. Det vil også bidra til å krympe kreftsvulster.

Sitte ute, litt skygge fra solen, og visualisere Suna € ™ s stråler helle fargen oransje i kroppen din. Tenk det siver inn i porene og soaking inn i dine indre organer. Som rød, regler oransje energi, og dette er en utmerket behandling for seksuell impotens og fordøyelsesplager.

Sitte ute, litt skygge fra solen, og visualisere gule sollys streaming i hodet og hjernen. Gul styrer tankene, så hvis du trenger for å forberede for en kommende eksamen, er dette en utmerket intellektuell stimulator.

Fyll et grønt glass med vann og sett den ute i morgensolen. La Suna € ™ s stråler varme opp vannet i to timer. Bringe den inn og la den varmes opp til romtemperatur. Sakte nippe vannet. Grønn roer nervene. Hvis du har en viktig tale å gi eller et viktig prosjekt på jobben for å fullføre, er dette en utmerket beroligende.

Ved soloppgang, sitte i en god stol. Rett ryggraden og lukk øynene. Visualisere en blue ray kommer ned fra taket og inn i hodet ditt. Tenk det reiser nedover halsen, gjennom armene, ned magen og inn i bena. Som grønn, beroliger blå følelsene dine, men det lindrer også en romantisk kjærlighetssorg eller sorgen av å miste en kjær.

Bruk lilla å helbrede sår farge. Hvis du har et sår, benbrudd eller smerte, tenk den lilla fargen siver ned i disse områdene. Føler sin varmende effekt. Purple kobler deg også med din åndelige sentrum, så hvis du føler koblet fra din ånd, tenk puste i en lilla sky, og forestille seg det helt fylle kroppen din.

Tips og advarsler

  • For å styrke den helbredende kraften av farger ytterligere, prøv å bruke klær i fargen på sykdom du ønsker å helbrede.
  • Aldri erstatning farge healing for tradisjonell medisinsk behandling. For best resultat, alltid kombinere de to.