Digidexo.com

Hvordan behandle en feber med urte rettsmidler

En feber består av symptomene forbundet med en betydelig økning i kroppstemperatur, vanligvis brakt videre av en infeksjon. Fordi i tradisjonell medisin, feber var det mest vanlig tilstand, og også en viktig årsak til død, har urtemedisiner er i stor grad rettet mot å behandle feber i århundrer. Herbal forvaltning av feber har vist seg å være svært effektive, spesielt fordi det tar sikte på å hjelpe kroppen til å få gjennom sin feber. Legemidler som aspirin "slå av" feber og antibiotika dreper de invaderende organismer. Begge disse metodene se bort fra den mulige verdien av feberen i seg selv. Herbalist ser feber som en mulighet til å styrke og forbedre kroppens forsvar.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en feber med urte rettsmidler

Medisinske eksperter medgir at selv om normal kroppstemperatur er gradert på 98,6 F, er dette en standard gjennomsnitt. Noen folks kroppstemperatur er normalt høyere, mens andre er vanligvis lavere. En feber er definert som et legeme temperatur over 100,5 ° F. Kroppstemperaturen reguleres ved hypothalamus delen av hjernen; Dette er kroppens termostat. Det har vært antydet at feber kan være nyttig i noen grad, fordi økningen i temperaturen skaper et miljø der noen patogener ikke kan overleve.

Unn feber med solhatt, som også har stor antiviral og antioksidant. Den er tilgjengelig i ekstrakter, tinkturer, tabletter, kapsler og salver. Den er også tilgjengelig i kombinasjon med andre urter, vitaminer og mineraler. Den anbefalte dose for en voksen person er: 1 til 2 gram tørkede rot eller urt, som te 2 til 3 ml av skjær standardisert ekstrakt 300 mg av pulverisert ekstrakt inneholdende 4% fenoliske tone (1: 5): 1 til 3 ml (20 til 90 dråper) Stabilisert flytende ekstrakt: 0,75 ml (15-23 dråper) Halver doseringen for et barn.

Bruk lakris som en annen urte middel for å behandle feber. En typisk dose av hele lakris er 5 til 15 g daglig. Det er ikke anbefaler bruk av doser denne høye for mer enn et par uker. For langsiktig forbruk, er ca 0,3 g lakris rot daglig trygt for voksne.

Unn feber med timian. Dette medisinsk urt er også stor for behandling av bronkitt og laryngitt. Forbered timian te ved å legge til to teskjeer full av tørket urt til en kopp kokende vann, bratte i 10 minutter, så sil. 1-2 gram urt bør tas flere ganger om dagen inntil feber pausene. En flytende ekstrakt, 1 / 4-3 / 4 teskje (1-4 ml) tre ganger per dag, kan også anvendes. Et annet alternativ er å anvende et skjær, 1 / 3-1 ts (2-6 ml) tre ganger per dag.

Tips og advarsler

  • Echinacea bør ikke brukes av personer som er allergiske mot de daisy-lignende planter av Asteraceae familien (f.eks. Ragweed).
  • Echinacea er ikke anbefalt for bruk under graviditet eller ammende.
  • Echinacea bør også unngås av personer med progressive systemiske sykdommer som tuberkulose eller multippel sklerose.
  • Tar høye doser av lakris for to eller flere uker kan føre til høyt blodtrykk, væskeretensjon, og symptomer relatert til tap av kalium.
  • Ikke bruk timian under graviditet eller ammende.
  • Ikke bruk timian hvis du har nyre- eller leversykdom.
  • Må ikke svelges eterisk olje av timian.