Digidexo.com

Verktøy for Helse Classes

Verktøy for Helse Classes


Undervisning om problemstillinger knyttet til helse er en viktig del av et barns utdanning. Helse klasser dekker et spekter av emner som ernæring, fitness, seksualundervisning, narkotika og alkohol og førstehjelp. Diverse verktøy og aktiviteter kan gjøre læring om helse mer interessant. De ofte involverer elevmedvirkning som et middel til å undervise om farene ved rusmisbruk eller økende bevissthet om ernæring og fitness.

First Aid Kit

Studenter shouild lære å identifisere og riktig bruk elementene som vanligvis finnes i et førstehjelpsskrin. Del klassen inn i grupper på 3-5 studenter. Bruk en bunke med kartotekkort å skrive ulike scenarier som ville kreve førstehjelp. For eksempel kan du blant annet: "Din venn har kuttet armen på et tre gren, og det er blødning." Hver gruppe velger deretter et kort og blir bedt om å identifisere et element i førstehjelp kit som skal brukes til å adressere scenario. De vil lære å bruke slike elementer som gasbind, plaster, antibakteriell salve, gummihansker og aspirin.

Røyking Aerobics

Demonstrere for elevene i din helse klasse påvirker at røyking har på fysisk trening. Gjøre en kort, 10-minutters aerobic rutine i begynnelsen av klassen. La hver elev sjekke pulsen etter rutinen, og skrive det ned. La elevene hvile. Som deres hjertefrekvens legger seg, snakke med dem om konsekvensene av røyking Mot slutten av klassen, be dem om å gjøre det samme 10-minutters aerobic rutine; bare denne gangen har dem blåse inn og ut gjennom et sugerør som deretter gjøre rutinen. Når de er ferdige, be dem sjekke pulsen igjen og ta det opp. Sammenligne sine hjertefrekvens før og etter bruk av halm. På slutten av denne aktiviteten, forklarer at når du røyker sigaretter du innfører karbonmonoksid inn i systemet ditt som kan constrict lungene og derfor påvirker fysisk aktivitet.

Alkohol Ball

Undervise elevene hvordan alkohol påvirker din sinn-kropp koordinasjon, syn og konsentrasjon. Tilbringe to minutter kaster en ball frem og tilbake til studentene. Deretter har elevene snu i en sirkel 10 ganger. Når de er ferdig med spinning, kaste ballen frem og tilbake igjen. Forklar dem at tåkesyn, manglende konsentrasjon, funksjonshemmede synsfelt og haziness er hva som kan skje når du drikker alkohol og forsøk aktiviteter som krever hånd-øye-koordinasjon - som å kjøre.

Lese etiketter

Dette verktøyet lærer elevene hvordan å lese etikettene på deres favoritt mat, samt en bevissthet om hvor mye fysisk aktivitet må gjøres for å brenne den av. Velg 10 matvarer som brus, chips, godteri, iskrem, etc. På den ene siden av en indeks kortet, skrive ned næringsinformasjon for en av disse matvarene, og på den andre siden diktere en fysisk aktivitet for en bestemt del av den ernæringsmessige informasjon. For eksempel, hvis en kan av brus har 150 kalorier, forteller studenten de ville ha å gjøre om lag 150 sit-ups for å brenne av kalorier