Digidexo.com

Feire Alternativ

Feire er en vanlig foreskrevet medisiner for behandling av leddgikt smerte. Imidlertid kan personer ha flere valg når det gjelder leddgikt lettelse enn de tror, ​​både med reseptbelagte medisiner så vel som alternative tilnærminger som for eksempel bruk av urter, eller homøopatiske eller ayurvediske teknikker og metoder.

Medisiner

Spør legen din om Bextra og Vioxx, to medikamentelle alternativer til Feire. Begge er designet for å redusere smerte av leddgikt og stivhet forbundet med hevelse og betennelse av leddgikt ledd. Begge bidrar til å øke mobilitet og bevegelsesutslag, når kombinert med milde daglig trening som stretching. Vioxx og Bextra anses anti-inflammatoriske medisiner som også er kjent som NSAIDs. Vioxx er en eldre stoffet, men alle tre - Vioxx, Celebrex og Bextra - har vært assosiert med økt risiko for slag og hjerteinfarkt.

Holistisk

Prøv Ayurveda, en type holistisk medisin, for lindring av leddgikt smerte. Ayurveda tilnærmingen hevder at smerte fra leddgikt kan bli løst gjennom kosthold og urte-behandlinger. Stive og hovne ledd, ledd som sprekker eller pop, og ledd som sveller med betennelse kan behandles med en rekke urter som sandlewood, eukalyptus, og aloe og safran, som oljer kan gnis inn i huden for lindring, eller tatt som kosttilskudd i kapselform. Isposer eller varme kan brukes på hovne eller betente ledd for lettelse også.

Homøopatiske og urtemedisiner kan inkludere ingefær, Belladonna, Nettle, Katteklo og slakterens Broom, som alle kan kjøpes hos din lokale helse eller vitamin butikken. Følg instruksjonene om antall tabletter eller kapsler å ta på daglig basis avhengig av dosering styrke. Noen av disse urtene kan også være kjøp som oljer, som deretter gnidd ut på leddgikt felles for lindring.

Alternativ medisin

Prøv massasje eller akupunktur for lindring av smerter forårsaket av leddgikt, og for å stimulere nerver og muskler som øker omfanget av bevegelse og mobilitet i ledd. Lett trening kan også øke mobiliteten og hindre leddene fra stivne. Personer diagnostisert med leddgikt bør ta noen minutter hver morgen utføre milde tøyningsøvelser for å lindre nighttime stivhet og smerte.