Digidexo.com

Hvordan få en mindre waistline

Hvordan få en mindre waistline


En flat mage er en ettertraktet ting. Det er et tegn på god helse. Ikke bare det, en mindre midje reduserer risikoen for type 2 diabetes og hjertesykdommer. Innhenting av en mindre midje involverer flere forskjellige ting. Ikke bare betyr det å trene mer, men det betyr også å se på kostholdet ditt også. Noen folk naturlig bære vekten i dette området, noe som vil gjøre det vanskeligere.

Bruksanvisning

Utfør en full-body styrketrening rutine to ganger per uke. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition, kvinner som gjør en full-body styrke-trening trening to ganger i uken forbrenner mer fett fra deres waistline enn de som ikke gjør det. Inkluder øvelser som er rettet mot magemusklene som for eksempel standard crunches og skrå crunches.

Trening med en tilbakelent utøve sykkel to til tre ganger per uke. Bruke det oftere hvis du er en avansert mosjonist. Tilbakelent sykkel er rettet mot de nedre magemusklene.

Mål din mat. Diet utgjør en stor del av å miste vekt og få en mindre midje. Det er vanskelig å beregne porsjonsstørrelser og kalorier uten å tynge maten. Start ut ved å måle all maten ved hjelp av en food skala. Etter en stund, bør du være i stand til å estimere porsjonsstørrelser.

Øvelse midjen ved hjelp av en stabilitet ball. Ifølge Journal of Strength and Conditioning, engasjere deg mer muskler ved å gjøre crunches på ballen enn å gjøre vanlige crunches.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du starter en diett eller treningsprogram.