Digidexo.com

Høreapparat Alternatives

Hvis møtt med hørselstap, høreapparater er ikke det eneste alternativet. Det er mange alternativer tilgjengelig som kan bidra til å gjenopprette tapte hørsel. Fra Soundbridge og cochleaimplantater til FM-systemer, enheter eksisterer som kan forbedre mange typer hørsels-tap problemer.

Vibrant Soundbridge

En stadig større alternativ til høreapparater er Vibrant Soundbridge. Anordningen er en protese som er implantert i den midtre delen av øret. Det fungerer ved direkte vibrerende bein funnet i mellomøret. Det anbefales for folk som har prøvd høreapparat tidligere. Enheten gir omtrent samme nivå av ytelse som et høreapparat, men en stor fordel for forbrukerne er at det ikke utad synlig.

Cochlea-implantater

Cochlea implantater er kirurgisk implantert enheter som gir døve personer en følelse av hørsel. Hvis du opplever mild til moderat hørselstap, er denne enheten ikke for deg. Det trenger ikke forsterke lyd; det fungerer ved direkte stimulerende auditive nervene i sneglehuset. Kostnaden for dette høreapparat alternativ er enormt, alt fra $ 45,000 til rundt 100.000 dollar, så velger å gå denne ruten er ikke en beslutning om å bli tatt lett på.

FM Systems

FM systemer fungerer ved å bekjempe bakgrunnsstøy, avstand til lyd kilder, og etterklang som kan forstyrre klart taleforståelse. FM-systemer er boks-lignende enheter som går på batterier og har kontakter for hodetelefoner og en mikrofon. Mikrofonen er plassert nær lydkilden slik at lyden går deretter direkte til øretelefonene. Dette er et flott alternativ hvis du har problemer med å filtrere ut bakgrunnsstøy. Prisene varierer fra $ 300 til $ 500.