Digidexo.com

Om Sum 7-Day Body Cleanse

Rensing og detox dietter er populære planer i dag. Markedet har blitt oversvømmet med en mengde av disse bli-sunn-raske mirakelkurer. Mens mange har kjøpt produkter som Sum 7-Day Body Cleanse, folk ser blandede resultater. Har dem programmene tilbyr noen fordeler?

Hva er en rensing diett?

Teorien bak rensing dietter er ganske grunnleggende. Det er antatt at gjennom eksponering for ulike miljøgifter som finnes i våre matkilder og miljø, kroppen vår gradvis akkumulerer giftstoffer. En rensing kosthold, som vanligvis er en restriktiv diett supplert med urteekstrakter, hjelper organer slette disse giftstoffer og bli gjenopprettet til en mer sunn tilstand.

Hva er den totale 7-Day Body Cleanse?

7-Day Total Body Cleanse er en kommersiell plan som involverer en uke for å ta i bare vann, urtete, havsalt og økologisk frukt og grønnsaker. Dette er forsterket med en proprietær kosttilskudd plan. Programmet koster ca $ 240, og de lovede fordeler inkluderer økt energi, vekttap og avgiftning av kroppen.

Har Cleanse arbeid?

Produktet består hovedsakelig av røtter og urter, men den viktigste ingrediensen er fiber. Mens fiber kan skylle ut tarmsystem, det kan ikke angre år med skade i sju dager. Disse produktene er solgt som kosttilskudd og derfor er utenfor kontroll av Food and Drug Administration. På grunn av dette, trenger produsentene ikke trenger å bevise påstandene på sine etiketter. Generelt, men det er ingen håndfaste bevis for at at disse programmene er noe mer effektivt enn et regime av balansert kosthold og moderat trening.

Hva er risikoen?

Det er vanligvis liten risiko ved i å spise frukt og grønnsaker for en uke med urte kosttilskudd. Men noen mennesker kan være allergisk mot disse urter, så det er best å undersøke etikettene nøye.

Betraktninger

Kritikere sier rengjøring dietter eller detox-programmer aktivere noen folk til å føle at år med dårlige levevaner kan angres i en kort tidsperiode. Dette, i sin tur, kan potensielt be dem om å fortsette å fråtse i dårlige vaner, tro neste rens vil riktig uansett urett har skjedd i mellomtiden.