Digidexo.com

Hvordan kurere spiker sopp

Hvordan kurere spiker sopp


En av gledene med varmt vær er å kunne bruke sandaler utendørs; med mindre selvfølgelig du er en av de 20 prosent av amerikanerne plaget med tånegl sopp. Tåneglene infisert av sopp eller gjær vises crusted, fortykket og gult. Tåneglene er mye oftere rammet enn negler med den første og femte tåneglene oftest involvert. Herding spiker sopp er ekstremt vanskelig fordi infeksjonen involverer hele negleplaten samt omkringliggende vev. Så hvordan vil du prøve å kurere spiker sopp?

Bruksanvisning

•  Ta oral anti-fungal medisiner for å kurere spiker sopp. Når oral anti-sopp medisinen er tatt i 12 uker kan det bli inkorporert inn i den infiserte negleplaten for maksimal effekt.

Vurdere fjerning av infisert negleplaten i kombinasjon med å ta oral medisin. Siden tånegl fjerning er både upraktisk og smertefull denne tilnærmingen anses når bare én spiker plate er involvert.

•  Prøv den anti-sopp neglelakk Penlac å kurere spiker sopp. Det må brukes til de berørte negler og huden rundt nattlig og vaskes av ukentlig.

Prøv å bruke aktuell anti-sopp kremer og lotions som Mentax og Lotrimin Ultra å kurere spiker sopp. De har vist beskjeden effekt mot tånegl sopp selv om de har begrenset evne til å trenge spikerplater.

Hopp anekdotiske folkemusikk og homøopatiske midler som er foreslått for å kurere spiker sopp i løpet av årene. Noen av de mer populære behandlinger inkluderer australske tea tree olje, Vicks damp gni, Listerine soaks og aktuell grapefruktkjerneekstrakt. Ingen har noen gang vist seg å være bedre enn placebo, og alle krever vanligvis et helt år med daglig terapi.

Pass på at du ikke får infisert på nytt hvis du er heldig nok til å kurere spiker sopp med medisinske behandlinger. Endre sokker daglig og ikke dele dem med andre. Unngå å gå barbeint på bassengene eller i felles dusj områder.

Tips og advarsler

  • Fordi de fleste negler infisert av sopp forårsaker ingen smerter eller ubehag behandling med potensielt skadelige oral medisiner må vurderes nøye opp.
  • Det er vanligvis en god idé å bekrefte at crusted, smuldrer spiker er infisert av en sopp, gjær eller mugg før du prøver anti-fungal medisiner. Dette kan gjøres ved å sende spiker gresset for soppkultur.
  • Den naturlige løpet av tånegl sopp er å gradvis spre seg og påvirke andre tånegler.