Digidexo.com

Hva er helsepersonell?

Hva er helsepersonell?


Folk har hørt begrepet helsepersonell på et tidspunkt, enten gjennom helsevesenet avtaler eller gjennom forsikrings diskusjoner. Helsepersonell er forpliktet til å følge bestemte regler og forskrifter om taushetsplikt og tjenester. Enkeltpersoner bør vite om spesifikke bedrifter er helsepersonell til å fullt ut forstå hva som forventes ved lov.

Definisjon

En helsepersonell, ifølge Department of Health and Human Services, er en leverandør av tjenester, som kan inkludere lege behandling, behandling av de som jobber sammen med en lege eller diagnose omsorg. Folk som jobber med en lege, for eksempel sykepleiere, spesialister, sykepleier hjelpere, assistenter og fakturering representanter er inkludert innenfor helsesektoren omfang. Definisjonen angitt av Department of Health and Human Services tilbyr en konsekvent definisjon som er benyttet ved å regulere statlige og føderale etater, forsikring organisasjoner og leverandører selv.

Typer

UC Berkeley skisserer at leger som praktiserer i områder som generell helse, podiatry, osteopati, kiropraktikk, odontologi, optometri, psykiatri, sosialt arbeid eller klinisk medisin anses helsepersonell. Eksempler på andre som ville falle under en legens paraply av omsorg ville omfatte følgende personer i dette scenariet:

En pasient går til legen på grunn av smerter i brystet. Sykepleieren vurderer først pasienten ved å fylle vitale tegn og spør viktig informasjon helse. Legen så ser pasienten. Legen er usikker på årsaken til smerte og sender pasienten for røntgenstråler. Pasienten går til laboratoriet og har et røntgen gjennomført ved en røntgen tekniker, samt blod trukket av en laboratorie-spesialist. Legen kan også ha en kort evaluering gjennomført av en sosialarbeider for å avgjøre om stress eller angst er en gjerningsmann. Til slutt, er pasienten foreskrevet medisiner for en trakk bryst muskel og sjekker ut av legekontoret ved å betale en regning med fakturering spesialister. Etter pasient blader, vil transcriptionists transkribere tjenestene som tilbys og arkivere notasjoner innenfor pasientens medisinske historie diagram. Sykepleier, lege, laboratoriespesialister, sosionom, fakturering avdeling arbeidere og transcriptionist alle spille viktige roller innenfor ett helsepersonell enhet.

Organisasjoner

Helseorganisasjoner som sykehus eller medisinske klinikker kalles helsepersonell. Department of Health and Human Services sier at enhver organisasjon tilknyttet godkjent helsepersonell, som leger, er inkludert i definisjonen av en helsepersonell. Vanlige organisasjoner som faller inn under helsepersonell omfatter sykehus, klinikker, hjem helsevesenet bedrifter og spesialklinikker, for eksempel en kiropraktor, tannlege, optiker eller rehabilitering enhet.

Advarsel

Helsepersonell er regulert av statlige og føderale regler og retningslinjer for å gi trygg, konsekvent og privat omsorg. Pasienter bør sjekke lisensiering informasjon om leverandører de velger. Ifølge statlige og føderale regler, må lisensene bli lagt ut for pasientinformasjon. Forstå hva som regnes som en helsepersonell og hva som ikke er inkludert er nyttig for forsikring og helse dekning spørsmål. Mange forsikringsselskaper tilbyr definisjoner eller ordlister som beskriver vilkårene som er kombinert med helsepersonell "lingo" som kan være nyttig for pasienten når vi leter etter tjenester.