Digidexo.com

Homeopati rettsmidler for barn med allergi

Homeopati, en form for alternativ medisin, opererer på en teori om "likt kurerer likt." Det ligner på vaksinering prosessen, hvor leger injisere pasienter med en liten mengde av det stoff som ville føre til en sykdoms slik at kroppen kamper av sykdommen. Homeopatiske utøvere innføre en fortynnet mengde av et naturlig stoff som kan forårsake symptomer som ligner på dem de ønsker å kurere. Ifølge Society of Homøopater, kan du trygt bruke de fleste homøopatiske midler for å lindre sesongmessige allergi symptomer hos barn.

Eye Irritasjon

Ta kontakt med din lege og en lisensiert homeopathic utøveren før du gir barnet ditt noen form for homøopatiske medisiner. Mens de fleste tilbyr trygge lettelse uten bivirkninger, er det viktig å sikre at de er egnet for barnet ditt. Allium cepa, et utdrag hentet fra den røde løk, kan bidra til å roe røde, rennende øyne ledsaget av en klar rennende nese. Siden barnas sesongmessige allergier ofte forverres under pollensesongen, kan du prøve å minimere sine symptomer ved å holde dem innendørs så mye som mulig på tørre, vindfulle dager. Sulphur, et middel basert på mineral med samme navn, og tilbyr også avlastning for kløende, rennende øyne i tillegg til å lindre en bankende hodepine og tett nese. Tenk Euphrasia å hjelpe barnets hovne, irriterte øyne som vondt når de utsettes for lys.

Nesetetthet

Bidra til å lette barnets rennende nese og lunger bruker Kali bichromicum, noe som kan være spesielt nyttig i lindrende sinus smerte. Arsenicum album kan tilby lettelse for en brennende, rennende nese og en wheezy hoste. Barnet ditt kan også klage over frysninger og viser angst. Hvis barnets nese veksler mellom å være fylt opp og kjører hele tiden, kanskje Nux vomica tilby dem noen sårt tiltrengte lettelse. I en astmatisk barn med en irritert, slimete nese, mange utøvere anbefaler bruk av Gullris. Dette midlet kan også hjelpe med en gnagende hoste og nysing passer. Hvis barnet ditt viser noen tegn på en alvorlig allergisk angrep som pustevansker eller hevelse i ansikt eller lepper, søke øyeblikkelig hjelp for barnet ditt umiddelbart.

Hodepine og Sinus Press

Utnytte Antimonium tartaricum hvis barnet ditt opplever en stram følelse i pannen, kanskje ledsaget av mild svimmelhet. Verking i baksiden av hodet eller nakken, samt en blussende ansikt kan indikere et behov for Gelsemium rette. Hvis barnet ditt klager over en tørr og kløende følelse inni hodet og nesen, tilbyr Wyethia, som kan hjelpe adresse alvorlig kløe samt en rennende nese. Vurder å bruke sabadilla i et barn som lider av en rennende nese, så vel som en hodepine som oppstår når du prøver å konsentrere seg om skolearbeidet.