Digidexo.com

Hva er prognosen for Cerebral Parese?

Cerebral parese (CP) er en nevrologisk tilstand som påvirker kroppens bevegelse og muskel koordinering. Det er ingen generell prognose av cerebral parese på grunn av alvorlighetsgraden av funksjonshemming er forskjellig fra sak til sak.

Forventet levealder

Cerebral parese er ikke en dødelig funksjonshemming. Imidlertid har fra tid til annen komplikasjoner av CP førte til døden.

Mental State

To tredeler av personer med CP er mentalt utfordret og har problemer med å kommunisere med andre. Men de resterende en tredjedel av CP pasienter vanligvis lever relativt normale liv.

Symptomer

De vanligste symptomene på cerebral parese er svekket muskel koordinering, manglende balanse og dra det ene beinet mens du går. Symptomer på de mest alvorlige tilfellene kan ta beslag, manglende evne til å gå og manglende evne til å kontrollere tarmer og / eller blære.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese, men det er flere behandlingsmetoder for å bedre livskvaliteten for pasienter i KF. Behandlingen inkluderer ofte fysiske, yrkesmessig og / eller tale terapi og kan også omfatte narkotika og / eller injeksjoner for å lindre muskelkramper og / eller beslag.

Kostnad

Som 2003, gjennomsnittlig levetid utgifter til cerebral parese-relaterte behov var $ 921,000. Dette vil inkludere utgifter som fysioterapi og reseptbelagte medisiner.