Digidexo.com

Behandling for blødning hemorroider

Hemorroider er hovne og betente årer rundt anus. De skyldes strai grunn av forstoppelse, høyt blodtrykk og fra sittende for lenge. De er også vanlig under svangerskapet. Et vanlig symptom på hemoroider er blødning etter avføring.

Generelt Treatment

Behandling av hemorroider, avhenger av om de er internt eller eksternt. Siden de fleste hemorroider løse på egen hånd, er de fleste behandling rettet mot å lindre symptomer. Kremer som Forberedelse H lindre kløe og lindre området.

Redusere betennelse

En nøkkel til å håndtere hemorroider er å redusere hevelse. Sittende i et varmt bad, isposer og ta medisin som paracetamol eller aspirin er nyttige måter å kutte ned betennelsen.

Rubber Band hemorroider

Dette er en metode for fjerning av hemorroider, karakterisert ved at en lege plasserer en gummibånd rundt hemoroide, kutte av dens blodtilførsel. Etter noen dager, vil det skrumpe inn og rett og slett falle av.

Hemorrhoidectomy

Dette er når en lege kirurgisk kutt ut hemorroider ved hjelp av en kniv eller laser. Dette brukes til å behandle både interne og eksterne hemorroider.

Egenomsorg

Drikker masse vann, spise matvarer som svisker, å miste vekt og økt mosjon er måter å stoppe hemorroider fra gjenoppstå.