Digidexo.com

Herbal Cure & Acid Reflux

Acid reflux er en tilstand forårsaket når fordøyelses syre reiser bakover fra magesekken til spiserøret. Spiserøret er røret som fører fra munnen til magen, og når irritert kan skape halsbrann og kvalme. Urte cures for acid reflux kan være nyttig i behandling av denne tilstanden, men det er viktig å rådføre seg med lege før du begynner noen behandlinger.

Kamille

Kamille er generelt innlemmet i te og brukes til å bekjempe symptomene på acid reflux. Det oppfordrer magen å fordøye maten ordentlig og berolige eventuelle irritasjoner. Fordi stress kan forårsake acid reflux symptomer, er dette midlet utformet for å redusere disse følelsene av spenning. Hvis du har noen allergi mot planter i daisy familien, bør du ikke ta denne urten.

Løvetann rot

Løvetann rot er i stand til å bekjempe acid reflux, på grunn av sin bitre smaken som skaper produksjonen av spytt. Spytt hjelper nøytralisere syren i magen, og er også antatt å ha anti-inflammatorisk egenskaper. Den mest sannsynlige bivirkning av denne urten er en urolig mage

Mjødurt

Mjødurt inneholder anti-inflammatoriske ingredienser som har vist seg å behandle symptomer assosiert med halsbrann og sure oppstøt. Mens denne urten avlaster mage-relaterte problemer, kan det også utløse et astmaanfall.

Lakris

Mage forhold, inkludert acid reflux, er assosiert med lave nivåer av prostaglandin E (PGE). Lakris inneholder en ingrediens som heter glycyrrhizin som kan øke nivåene av PGE i kroppen din. Økningen av PGE reduserer produksjonen av magesyre. Bivirkninger er hodepine, tretthet og muskelspasmer.

Slippery Elm

Glatte alm produserer betydelig mucilage i kroppen din, noe som lindrer effektene av acid reflux. Slim er et stoff som sveller og blir glatt uten oppløsning i væsker. Når mucilage strøk magen, beskytter det spiserør og tarm fôr.