Digidexo.com

Olive Oil Treatment for nyrestein

Nyrestein dannes i nyrene eller blæren, og er bygget opp av mineraler i urinen som festes til innsiden av nyrene. Nyrestein passere gjennom urinrøret med urinen, og kan være svært smertefullt. Størrelsen på steinene kan variere fra størrelsen på et sandkorn som i en liten stein. Hjem rettsmidler som inneholder olivenolje kan lette bestått av disse steinene og lindre symptomene.

Diagnose

Det finnes ingen behandling for nyre annet enn å administrere smerte og venter på steinene å passere steiner. Før du begynner en olivenolje behandling for å hjelpe passere steinene, bør du være diagnostisert av lege. Symptomene på nyrestein kan eller ikke kan være til stede i hvert tilfelle. Symptomer som et vedvarende behov for å urinere er svært lik symptomene på en urinveisinfeksjon, som må behandles med antibiotika.

De fleste mennesker ikke søker behandling for nyrestein før det er smerte. Legen vil ta en blodprøve for å fastslå om det er en overdreven mengde urinsyre eller kalsium i blodet. Urinen samles over en 24-timers periode for å finne mineraler som finnes i de nyrestein.
Ultralyd og CT er to tester legen kan bruke til å diagnostisere nyrestein og få en titt på steinene inne i kroppen.

Olive Oil Hjem Utbedring

Når en lege har diagnostisert nyrestein, kan du velge et hjem middel for å hjelpe passere steinene raskt. Olivenolje / sitronsaft middel bruker sitronsaft for å løse opp steinene. Tilsett 2 gram av sitronsaft til 2 gram av olivenolje og drikke med et glass vann. Dette hjem middel bør tillate steinene til å passere i løpet av 24 timer.

Det er en risiko for komplikasjoner hvis steinene er for store til å passere gjennom urinrøret. En stein som blokkerer flyten av urin kan føre til en alvorlig situasjon. Når du bruker denne hjem middel, se etter en forverring av symptomer. Hvis det er et vedvarende behov for å urinere uten resultat, kan det være en blokkering. Du må kanskje gå til sykehuset for å ha denne denne alvorlige komplikasjonen diagnostisert.

Planlegg Remedy

Olivenolje og sitronsaft rette kan bidra til å lette bestått av nyrestein, men det vil ikke lindre smerten av deres bortgang. Forbered deg på å være hjemme for passering av steinene innen 24 timer. Over-the-counter smertestillende medikamenter kan bidra til å administrere smerten.