Digidexo.com

Lavt blodtrykk Hjem Behandlinger

Lav blodtrykket er en medisinsk tilstand også referert til som hypotensjon. Symptomer på lavt blodtrykk er tretthet, svimmelhet, tåkesyn, leg hevelse og tørst. Selv om du bør alltid snakke med legen din før du bruker noen form for behandling for lavt blodtrykk, er det noen hjemme metoder du kan prøve. En lege bør konsulteres fordi lavt blodtrykk kan være et resultat av en mer alvorlig problem som en hjertesykdom, skjoldbrusk lidelse og dehydrering.

Kosttilskudd endringer

Øke mengden av salt i kosten er en metode for hjem behandling for lavt blodtrykk. Salt har evnen til å øke blodtrykket; Dette er grunnen til hypertensjon er begrenset i mengden av salt de kan spise. Selv om salt kan være nyttig for pasienter med lavt blodtrykk, bør additiv brukes i moderate mengder og under skjønn av en lege. For mye salt i kosten kan føre til hjerteproblemer.

Drikke mye vann kan også hjelpe behandle lavt blodtrykk, spesielt hvis årsaken er relatert til dehydrering. Vann har evnen til å øke blodvolumet i kroppen. Dehydrerende stoffer som alkohol bør unngås fordi de kan senke blodtrykket. Hvis du drikker, bare gjøre det med måte.

Mat høyt på karbohydrater også kan påvirke lavt blodtrykk. Hypotensjon pasienter skal hindre fall i blodtrykket ved å spise små måltider ofte hele dagen består av for det meste hele korn, magre proteiner, frukt og grønnsaker.

Støttestrømper

Støttestrømper er tilgjengelig over disk på stoff butikker og kan bæres som et hjem behandling for lavt blodtrykk. Ikke bare kan de lindrer smerte og hevelse i bena, men de hindrer blod fra pooling i ekstremiteter. Følg legens instruksjoner om hvor ofte å bruke strømper å avlaste hypotensjon symptomer.

Endre kroppsstillinger

Står opp for fort etter å ha ligget nede kan føre til at blodtrykket dramatisk slippe. For å forhindre dette, ta deg tid å få opp ved å gå inn i en sittende stilling før stående. Ta dype åndedrag i et minutt eller så før du står også kan hjelpe. Tenk heve hodet av sengen for å stabilisere blodtrykket mens du sover.