Digidexo.com

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Insulinresistens er et helse-tilstand der kroppen blir immun mot insulin. Kroppen er ikke i stand til å svare på insulin som har blitt sluppet ut i blodet som deretter induserer bukspyttkjertelen til å lage mer insulin for å kompensere. Insulinresistens er en tilstand som er vanlig i pre-diabetes og øker risikoen for tidlig innsettende hjertesykdom. Standard behandling for insulinresistens omfatter generelt medikamenter, så vel som en diett og mosjon. Fordi reseptbelagte medikamenter kan føre til ubehagelige bivirkninger, og noen velge å reversere insulinresistens naturlig.

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Hvordan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Juster kostholdet ditt. Ved å følge en lav-glykemisk diett, kan du være i stand til å reversere insulinresistens. En lav glykemisk diett er en som inkluderer betydelig protein, grønnsaker, og moderate porsjoner av hele korn karbohydrater samt frukt og grønnsaker. The South Beach Diet er en lavere-karbohydrat diett plan som er godt balansert. Bearbeidede karbohydrater som hvitt brød og pasta vil gjøre insulinresistens verre. Erstatt dem med hvete brød og pasta i kostholdet ditt.

Suppler kosthold med vitaminer og mineraler. En omfattende multivitamin bør tas daglig. En supplement som er anbefalt å behandle insulinresistens er krom picolinate. Ifølge Dr. Barry Mennen, styrer krompikolinat insulin nivåer samt blodsukker. Det kan hjelpe i vekttap og redusere karbohydrat cravings. Den anbefalte dosering for voksne er mellom 50 og 200 mcg per dag.

Beveg kroppen din regelmessig. Kosthold og mosjon arbeide sammen for å reversere insulinresistens. Det er integrert å trene minst fire til fem dager per uke for å ha en innvirkning på insulinnivået. Hver treningsøkt kan være så lite som 30 minutter eller så lenge som 60 minutter. Prøv noen form for lav-effekt aerobic trening, som svømming og rask gange, tre til fire ganger per uke. Legg i styrketrening to dager per uke. To eksempler på styrketrening er vekttrening og pilates.

Reduser inntak av koffein. Koffein trenger ikke å være fullstendig eliminert fra kostholdet ditt, men for mye kan redusere insulinfølsomheten og påvirker blodsukkernivået. Fordi det er viktig å stabilisere blodsukkeret, forbruker store mengder koffein er mot sin hensikt.

praktisere yoga regelmessig. Vekttap bidrar til å reversere insulinresistens. Yoga bistår i vekttap ved å redusere mengden av kortisol som produseres av kroppen ved fremmer avslapning. Kortisol er vanligvis forårsaket av stress; for mye kortisol i kroppen ofte fører til vektøkning, spesielt i magen.

Hint

  • Møte med en ernæringsfysiolog for å konstruere den mest effektive diett plan for dine individuelle behov.
  • Før du starter en diett og treningsprogram, sørg for å snakke med helsepersonell. Ikke alle tilfeller av insulinresistens kan administreres gjennom kosthold og mosjon alene; noen mennesker kan også kreve medisiner for å kontrollere tilstanden.